Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Hakk en 1940 Ford Pickup Truck

Når man diskuterer klassiske tilpassede lastebiler, er det viktig å ikke forveksle hakkede med kanalisert. "Hakket" betyr å senke høyden av førerhuset og kutte ned dørene til å passe. "Kanaliserte" refererer til tilbakestilling av hele truckens karosseri lavere på rammen. I form av tid, kostnad og arbeidet involvert, er det lettere å hogge toppen og endre suspensjon hvis du vil at senket blikk. Fjern headliner og sete, ta dørene av bilen og organisere metallarbeider for å hogge en 1940 Ford pickup lastebil. Du trenger
skrutrekker
unbrakonøkkel satt
Utility kniv
Krittstrek
bajonettsag
Metal knivene
Body metall selg Electric jeksel
Cutting hjulet
Sveiseutstyr
fine sliping hjulet
Metallic primer
slipepapir
120-grit granat papir
Body paint
Vis flere instruksjoner
Cutting toppen
en

Koble de elektriske ledningene fra vinduspusser motor. Pop retainer klipp ved foten av vindusviskere med en skrutrekker og dra viskerne av festene. Løsne den lille Allen bolt i bunnen av bakspeilet og fjerne speilet.
2

Skjær gummi frontruten pakning langs utsiden søm av glasset med et verktøy kniv og skrelle stripen unna. Spør en assistent til å presse på frontruten fra innsiden mens du arbeider den ut av åpningen. Fjern gjenværende perle av pakningen. Gjenta prosessen for å fjerne den bakre pakning og vindusglass.
3

Chalk et nivå linje rundt førerhuset på det punktet der frontruten innlegg feste til toppen av dekselet på motorrommet . Sjekk linjen for å sikre at det er nivået over baksiden av førerhuset. Re-kritt linjen om nødvendig.
4

Følg krittstrek og kuttet toppen av lastebil med en bajonettsag og metall blad. En tilnærming er å kutte vinduet innlegg, og har en assistent jevn foran på toppen som du jobber deg rundt i førerhuset.
5

Lift toppen av lastebil og plasser den i arbeidsområdet . Etablere mengden chop du vil, for eksempel tre inches eller fem tommer. Mål fra bunnen av frontruten innlegg og kritt en annen linje rundt toppen. Sett et nytt blad i bajonettsag og kutte krittstrek.
Sveising og Glass
6

Bestem størrelsen på hakket frontrute og bakrute. Mål fra overleppen av fremre og bakre vindusåpninger og merke høyden for hvert vindu i hver ende av åpningene.
7

Gjør papp maler for vinduer foran og bak. Verve en auto glass butikken for å kutte ned vinduer foran og bak og gi pakningene for hver.
8

Cut biter av kroppen metall paneler som fyller den nedre delen av åpningene der toppen ble kuttet ned til høyde. For stabilitet bør frontpanelet mellom vinduet innleggene være minst to inches høy. De ytre ender av hvert panel radius for å matche dine vinduet maler. Skjær kroppen metall ved hjelp av en elektrisk slipemaskin med en cutting wheel.
9

Sveis panelene til toppen og la sveiser avkjøles. Snu hakket toppen over og sette den på plass på lastebilen. Markerer ingen nummer eller seksjoner som må være detaljert for en enhetlig passform. Detalj disse områdene med vinkelsliperen og en fin slipeskive.
10

Plasser hakket øverst på lastebilen. Fest først de fire hjørnene. Sveis vinduet innlegg til dekselet. Sveis den bakre delen av toppen og wrap-around sider fra innsiden. Tillate sveisene avkjøles og male hver sveis uniform med den fine hjul.
Etterbehandling Up
11

Prime innsiden og utsiden av toppen med to strøk med metallic primer , slik at hvert strøk tørke før du påfører det neste. Sand den siste strøk med primer med 120-korning granat papir og en pussekloss.
12

Påfør to eller flere strøk med kroppen maling, slik at hvert strøk tørke før du påfører det neste.

13

Monter fremre og bakre vindu pakninger og glass.
14

Fjern dørpanelene og dør glass. Skjær dører innlegg ned for å matche toppen. Fullfør dørene ved hjelp av de samme prosedyrene. Bestill ny dør glass for å passe de hakkede åpninger. Installere glass i hver dør og montere dørene på hengslene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144373.html

Previous:
Next:

Trucks