Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik gjenoppretter en Chevy Silverado

The Chevy Silverado har endret seg lite gjennom hele sin lange historie, og dette er gode nyheter for alle som er å gjenopprette en. Uansett alder av Silverado at du gjenoppretter, bør du være i stand til å finne noen ekte Silverado deler som du trenger. Gjenopprette en Silverado er noe av et møysommelig arbeid som involverer mye tid og krefter, for ikke å nevne, muligens litt penger også. Du trenger
Bruksanvisning
Sandpapir
Auto kroppen filler
Automotive verktøy
Paint
Vis flere instruksjoner
en

Motta bruksanvisningen for den Silverado som du skal gjenopprette. Du kan få bruk for å referere til fra tid til annen om ting som del tall og hvordan komponentene i lastebilen gå sammen. Hvis du ikke har den originale manualen for lastebil, kjøpe en fra Chevrolet, eller finn en kopi på nettet som du kan laste ned gratis.
2

Fjern en arbeidsplass som er så stort og så klart som du kan gjøre det. Du trenger mye plass til å legge ut de ulike delene av Silverado når du demontere den. Ideelt sett bør arbeidsområdet være inne slik at lastebilen er beskyttet mot elementene samtidig som det blir gjenopprettet. En garasje ville være perfekt.
3

Strip utsiden av bilen, fjerne grillen, støtfanger og karosserideler. Det er viktig at du arbeider metodisk slik at når du setter bilen sammen igjen er det så enkelt som mulig. Store biter som passer sammen i det samme området. Hvis du er usikker på hvordan du fjerner noen av delene, kan du lese brukerhåndboken for nøyaktige instrukser. Bruk sandpapir til å gni bort rust som kan ha dannet og sjekke alle delene for skader. Du kan være i stand til å reparere små områder av skade ved hjelp av auto body filler, men for mer betydelig skade, må du bytte ut den delen som er skadet. Brukerhåndboken vil fortelle deg nøyaktig spesifikasjon av eventuelle deler som du trenger å kjøpe.
4

Tjenesten motoren på Silverado. Kontroller at filtrene, forgasser og tennplugger er alle i god stand og erstatte noe som trenger å være. Hvis motoren er gamle eller ikke har vært brukt på en stund, kan det må rengjøres eller ombygd. Med mindre du har mye av automotive kunnskap, hvis motoren trenger mye arbeid du ville være godt råd til å ansette en utdannet mekaniker til å utføre denne delen pf restaurering for deg.
5

Ta alt ut av det indre av Silverado, inkludert setene, dashbord og ratt. Delene holdes på plass av en serie med skruer, bolter og klips, men hvis du ikke er sikker på hvordan du fjerner dem, se brukerhåndboken for nøyaktige instrukser. Kontroller at ingen av komponentene er ødelagt, hvis de er og kan ikke repareres, vil de trenger å bli erstattet. Med alt fjernet fra førerhuset, gi den en grundig rengjøring.
6

Re-montere innsiden av Silverado. Se i bruksanvisningen hvis du må, men å sette komponentene tilbake i er et tilfelle av å reversere fremgangsmåten som du tok for å få dem ut. Det bør være en grei prosess så lenge du holdt alle delene sammen.
7

Sett sammen utsiden av Silverado. Pass på at alle deler som du tok av gå tilbake på og at alle paneler er sikkert på plass.
8

Paint Silverado i en farge etter eget valg.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144372.html

Previous:
Next:

Trucks