Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Leather Care for Ford F-150 King Ranch

Omsorgen av lær bil eller lastebil seter høres ut som en ganske enkel emne, men ikke når du snakker om Ford F-150 Lariat King Ranch seter. Denne utgaven av Ford F-150 lastebil er basert på King Ranch i Texas, som hever storfe og produserer noen av de fineste saler. Ta vare på disse fine chaparral skinn lastebil seter er mer som å ta vare på salen skinn enn de ordinære skinn lastebil seter funnet i andre biler. Du trenger
Støvsuger
12 myke, rene kluter
Vann
Bucket
Flytende sadel eller vegetabilsk såpe
liten hånd børste
Leather conditioner eller klovolje
Vis flere instruksjoner
en

Vacuum møbeltrekk, inkludert innsiden av poser som er festet til armene av lastebil seter.
2

Fjern smuss eller skitt med en myk, ren klut, en bøtte med varmt vann og litt sal såpe eller vegetabilsk såpe. Sted ca 1/4 kopp såpe inn i bøtte med vann og rør. Dypp kluten i vannet og vri den godt ut. Ikke mette skinnseter. Dette er bare å fjerne åpenbare skitt. Bruk en liten hånd børste på noen fastsittende skitt. ​​
3

Skyll såpen av skinnseter ved å dyppe en ren, myk klut i ren, varmt vann og vri den godt ut. Tørk av skinn sete. Tørk seter med en annen ren, myk klut.
4

Påfør et skinn conditioner, slik som rent klovolje, med en ren, myk klut og gni den inn i skinn. Hvis skinn er veldig tørr følelse å ta på, bruke skinn conditioner til seter med en liten svamp pensel og la det synke i. skinnseter i Ford F-150 King Ranch lastebil utgave bruke "Chaparral" skinn, som er en mørk, mahogny-farget skinn, så ikke bli bekymret mørkere skinn med skinn conditioner.
5

Fjern overflødig skinn conditioner fra lastebilen seter med en ren, myk klut. Fjern all overflødig skinn conditioner siden den inneholder olje som kan få på klærne neste gang du kommer inn i lastebilen.
6

Clean og tilstand på armlenene, sete poser og andre interiør skinninteriør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142663.html

Previous:
Next:

Trucks