Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte sigarettenneren på en 1995 Ford Ranger

The sigarettenner på 1995 Ford Ranger kan tenne sigarer eller sigaretter, eller makt elektriske elementer som mobiltelefon ladere, CD-spillere og DVD-spillere. Etter lengre tids bruk vil sigarettenneren slutt brenne ut, og du må erstatte det. Ikke prøv dette reparere mindre du har tidligere bil reparasjon erfaring eller du følger noen som gjør. Denne jobben tar omtrent en time å fullføre med de riktige verktøyene. Du trenger
Batteri skiftenøkkel
Trim verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på Ranger, og koble den negative batteriet kabelen med et batteri skiftenøkkel. Plasser kabelen i en posisjon hvor det ikke får kontakt med batteripolene under reparasjonen.
2

Slip trim verktøy under midten dash rammen som omgir radio-og miljø-kontroller. Den lettere er i denne rammen. Forsiktig lirke bezel løs med trim verktøyet, å være forsiktig for ikke å skade den omkringliggende dash.
3

Koble ledningsnettet fra baksiden av sigarettenner for hånd. Grab lettere og slå den for å fjerne den fra fjellet. Installere den nye sigarettenner inn i ringen i motsatt av hvordan du fjernet den gamle.
4

Koble ledningsnettet til den nye kontakten. Linje opp rammen klemmene med tilhørende mounts, og skyv rammen tilbake på plass til den klikker på plass.
5

Koble den negative batterikabelen med batteriet skiftenøkkel. Plugg lettere element i den nye kontakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140957.html

Previous:
Next:

Trucks