Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Spesifikasjoner for 2005 Ford F250 Audio Systems

The 2005 Ford F-250 pickup lastebil har en stor redesign ment å gi bilen et mer robust og mer plasskrevende utseende, hovedsakelig takket være et chassis overhaling. Korrekturlesere bemerket modellens forbedret manøvrering evne, ride glatthet og generell håndtering. Dens grei fabrikkmontert lydanlegg er ganske enkel og grei, slik tilfellet er med mange lastebiler, både innenlandske og importerte. Standard Radio Components

2005 Ford F-250 pickup lastebil kommer standard med en General Motors fabrikk AM /FM-radio. Et fast-mast antenne er i stand til å plukke opp et komplett spekter av AM-og FM-frekvenser, og systemet er kompatibelt med ettermarkedet satellite radio utstyr hvis du ønsker å øke omfanget av stasjonene du er i stand til å motta.
< p> Stasjoner kan være pre-programmert i både AM og FM-modus og nås gjennom kontroller som er montert rett under radioens digitale displayet. Systemets minne sporer forhåndsprogrammerte stasjoner og gjør automatiske justeringer når du bytter mellom AM og FM-modus.
Lydavspilling Komponenter

I tillegg til en AM /FM-radio , kommer 2005 Ford F-250 standard med en CD-spiller. Kontroller omfatter både forover og bakover spor skanning og søker, samt standard play, pause og stoppe funksjoner.

CD-spilleren ser ut som en tynn stripe inn som en plate kan settes inn. Denne stripen er montert over radioens digitale displayet. CD styrer flanke denne stripen på begge sider for lett tilgjengelighet.
Speaker Components

2005 Ford F-250 pickup har to høyttalere, som er montert i venstre og høyre dører. Equalizerkontrollene tillate for konsentrasjonen av lyd til å bli endret som ønsket mellom venstre og /eller høyre høyttaler.
Aftermarket tilpasningsdyktighet

Som alle kjøretøyer, 2005 Ford F -250 kan endres for å akseptere ytterligere ettermarkedet audio komponenter, inkludert en subwoofer, ekstra høyttalere og en forbedret dashbordet radio med CD-spilleren kontroller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143090.html

Previous:
Next:

Trucks