Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Powerstroke 6,0 Specs

The Powerstroke 6,0 motoren er produsert av Navistar International og brukes i Ford tunge lastebiler. Den Powerstroke er en høy-output diesel som erstattet den 7,3-liters Powerstroke. Den Powerstroke er en turboladet motor som får jobben gjort om dens brukes for transport av tungt utstyr til arbeidsplassen eller trekke en bobil. Spesifikasjoner

Motoren fortrenger 365 cubic inches eller 6,0 liter. Det er en V-8 med et kompresjonsforhold på 18,0-til-en. Den boring og slaglengde er 3.74 ved 4.13 inches. Motoren har direkte innsprøytning med elektrohydraulisk Generation To teknologi. Den direkte injeksjon skyver brensel direkte fra et brennstoff skinne som er under et betydelig trykk. Dette sikrer mer makt og bedre akselerasjon. De HEUI injektorer generere 26.000 psi. De 6,0 har en enkelt variabel geometri turbolader. Den turbolader med variabel geometri forbedrer boost ved lave hastigheter ved å ha et sett med bevegelige vinger som bidrar til å øke ladetrykket.
Strøm

Powerstroke genererer 325 hestekrefter ved 3300 rpm og 560 fot-pounds av dreiemoment ved 2000 rpm. Motoren rommer 15 liter olje. Den Powerstroke veier £ 966. med olje.
Dimensjoner

Lengden på Powerstroke er 35 inches og bredden er 38,3 inches. Høyden på motoren er 40,7 inches.
Fakta

6,0 Powerstroke ligner på VT365 gjort også av International. Den Powerstroke navn betyr den brukes i Ford lastebil applikasjoner. De 6,0 overgår sin forgjenger, 7,3 liter Powerstroke, selv etter den store reduksjonen i motorens slagvolum. Den raske-spoling turbolader gir motoren utmerket lav rpm ytelse blandet med forbedret gassrespons.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144455.html

Previous:
Next:

Trucks