Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan løser jeg en Frozen Clutch Plate på en Ford Traktor?

The clutch på en Ford traktor er sårbare for olje, skitt og fukt. En lekk hydraulisk linje eller veivaksel segl kan sprute væske som kombinerer med skitt å fryse clutch. Fuktighet kan slå til rust som fryser clutchen når traktoren er i bruk på en gang. Forsøk på å frigjøre en frossen clutch ved fastkiling drivhjulet og ved hjelp av kraften fra motoren kan forårsake skade. Du kan ha en fungerende clutch, men du kan tilbringe de neste dagene fikse overføring eller et hjul spindel. Ta en logisk tilnærming til å fikse en frossen clutch plate på Ford traktor. Du trenger
normalspor verktøy
Tennpluggnøkkel
C-klemmen eller tre blokk
Spray forgasser renere med forlengelsesrør
Drensvannsoppsamler
Stor skrutrekker

Vis mer Instruksjoner
en

Ta av starteren fra mount sin på baksiden av motoren. Fjern tennpluggene fra motoren. Dette gjør det mulig å rotere svinghjulet for hånd på et senere tidspunkt.
2

Fest clutchpedalen helt inne ved hjelp av en C-klemme eller ved å kile fast en trekloss mellom pedal og et stabilt underlag, slik som sete ramme.
3

Monter liten utvidelse tube på munnstykket av spray forgasser renere. Plasser et avløp fat under clutch boliger på undersiden av traktoren.
4

Sett enden av forlengelsesrør inn i en av åpningene i huset og spray clutch plate, trykkplate og svinghjul overflater. Forsøk å få så mye renere som mulig inn i sømmen mellom platen og trykkplaten.
5

Vri svinghjulet 1/4 rotasjon ved å lirke tennene med en stor skrutrekker. Spray den neste del av kopling komponentene grundig med forgasseren renere. Gjenta prosessen med renere og roterende svinghjulet før du har grundig dynket clutch komponenter rundt sider og kanter på plate, trykkplate og svinghjul. La resterende renere å renne ned i pannen som du går.
6

Spør en assistent til å fjerne C-klemmen eller tre blokk og la clutchpedalen å gå tilbake til normal posisjon. Be assistenten til å trykke ned pedalen flere ganger som du observerer handlingen av clutch. Du kan se forbedring på dette punktet.
7

Skyv avløp pan ut av veien. Fest starteren og sett tennplugger.
8

Sett overføring i tredje gir og bruke bremsene fullt. Trå inn clutchpedalen og start motoren. Traktoren kan sjangle videre øyeblikk før clutchen frigjøres. Dersom motoren steiler, gjenta hele renseprosessen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144456.html

Previous:
Next:

Trucks