Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Tunge lastebiler : Auto Shift Vs. Rett Shift

Heavy duty lastebiler er utstyrt med enten en automatisk eller manuell girkasse. Manual, også kjent som rett skift, tilbyr flere fordeler i forhold til en automatisk , så vel som den andre veien rundt. Hvilken type du velger, avhenger av personlige preferanser . Automatiske Pros
p Med automatgir , må føreren bare å bekymre seg for å sette bilen inn i stasjonen , revers, park og nøytral . Dette er den enkleste overføring å operere. Ettersom lastebilen går raskere, skifter girkassen automatisk til et høyere gir . Når bilen bremser , skifter den automatisk til et lavere gir .
Automatiske Cons

Automatiske girkasser krever mer kraft , derav de bruker gass raskere enn en manuell girkasse . En automatisk krever også hyppigere og komplisert vedlikehold. De er også dyrere .

Manuelle Pros

En manuell girkasse går ikke forbruke gassen fortest en automatisk . Den akselererer også raskere og krever mindre vedlikehold . En manuell girkasse gir en driver mer kontroll over bilen , en fordel når du tar en heavy duty lastebil off -road .
Manuelle Cons

Kjøring med en manuell girkasse krever begge føttene , som en clutch er involvert . Kjøring i områder med trafikk krever konstant skiftende, som noen drivere kan finne kjedelig og forstyrrende .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144182.html

Previous:
Next:

Trucks