Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan lage en Wood Bed for en 1970 Chevrolet Pickup

Fra 1930-tallet fram til midten av 1970-tallet, var en seng av tre gulv standard på Chevrolet pickup lastebiler. En restaurert tre seng er ett sikkert tegn på et godt elsket lastebil. Tre soverom Pakkene er tilgjengelig spesielt kuttet og formet for modellen og gjør av den klassiske lastebil og er den beste måten å lage en ny tre seng gulv som er sikker på å få plass. De kommer komplett med krom skille strimler og vogn bolter. Hvis den gamle sengen er fortsatt installert, må den fjernes før du foretar sengen gulvet nye igjen. Du trenger
Målebånd
bajonettsag
pipenøkkel
sengebrett kit
Chrome bolt strimler
festeboltene
Impact pistol
Vis mer Instruksjoner
en

Mål opprinnelige seng styrer og gjøre oppmerksom på bredde og plassering av hver. Diagrammet som følger med ny seng kit bør indikere plassering, men å ha et diagram av den opprinnelige vil sikre riktig passform. Skjær bolter for gulvbordene fra undersiden lastebil seng med en bajonettsag. Gjøre kutt like over mutteren.
2

Strike bunnen av hver bolt med en hammer slik at det spretter opp og ut av de tre gulvplanker på toppen. Trekk gjenstridige bolter ut med tang fra toppen av sengen.
3

Fjern boltene i hjørnene av sengen bak karmen. Dette er metallstangen som går under den nedre kant av bakveggen og holder endene av platene på plass. Boltene er plassert i hvert hjørne av senga, rett innenfor bakluken. Bruk en pipenøkkel til å fjerne dem og løfte terskel ut.
4

Trekk styrene ut fra baksiden av sengen, sammen med metall bolt strimler. Dersom sengen er en Fleetside, lirke platene bort fra siden foran hjulet godt med et brekkjern og løfte dem ut.
5

Sett terskelen bak og skru den på plass. Installer de nye styrene i samme mønster som originalene. Start med de utenfor boards. Sett den bakre enden i den åpne kanalen langs forkanten av terskelen bak og slippe dem på plass. Space styrene ½ til ¾ tommer fra hverandre slik at bolten strimler vil passe.
6

Monter en bolt stripe mellom hvert brett. Monter slått ned kantene i sporene langs langsidene av styrene. Drop bolter ned gjennom hullene i bolt strimler og hullene i rammen under.
7

Thread en skive og mutter på hver bolt og stram dem for hånd. Når alle boltene er i og for hånd strammet, gå tilbake og stramme hjulboltene med en muttertrekker. Sett driver spenning til tettsittende boltene på plass, er forsiktig med å unngå å få bolt hoder til smilehull krom bolt strimler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144230.html

Previous:
Next:

Trucks