Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan få Keys Laget for en Ford

Kjøretøy tastene er gjort for hver enkelt bil for sikkerhet og for å forhindre tyveri. Hver tast er unik for et bestemt kjøretøy, og hvis en andre nøkkel er nødvendig, må det dupliseres av en sertifisert låsesmed med en nøkkel duplisering maskinen. Dessverre kan det være en tid når en tast blir borte, slik som å bli kastet ned i et avløp, tapt når du spiller sport, tapte på jobb, eller på annen måte. I en slik situasjon, alt absolutt ikke tapt. Nøkler kan alltid gjøres fra bunnen av din lokale bil produsentens butikk. For en Ford kjøretøy, vil følgende bistå i å ha en nøkkel laget for din Ford bil eller lastebil. Du trenger
Førerkort
Vehicle registrering
VIN (Vehicle Identification Number) for din Ford
Vis flere instruksjoner
en

Skriv ned din Ford bilens VIN (Vehicle Identification Number) på et stykke papir. VIN nummeret er synlig i nedre hjørne av frontruten på førersiden o bilen og vil vises som en liten rektangulær metall tag innebygd ved siden av dash nærmest brannmuren av kjøretøyet.
2

Ta VIN nummer, en kopi av registreringen, og førerkort til din nærmeste Ford forhandler eller servicesenter.
3

Gi de tre opplysninger som er oppført i trinn 2 for noen på din lokale Ford forhandler servicesenter, som det vil være nødvendig å bevise at du er eieren av kjøretøyet, og dermed hindre muligheten for tyveri. Servicesenteret vil da kunne male deg en helt ny nøkkel basert på VIN nummeret til bilen Ford.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140872.html

Previous:
Next:

Trucks