Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Feilsøking en 1989 Toyota Pickup Med en Pulserende Idle

I 1989 Toyota produsert tre typer pick-up trucks. Deres 4WD, 2WD og fyldig ett tonn 2WD, hvor vurdert som svært pålitelige biler med god belastning styrke og sterke motorer. Hvis din opplever tomgang problemer i 1989 Toyota pick-up, vil feilsøking hjelpe deg med å identifisere problemet. Instruksjoner
en

Sjekk din EksosGassResirkulering Valve (EGR Valve). EGR ventilen er et vakuum styrt ventil som styrer avtrekk i inntaket manifold, holder motoren kjølig og reduserer skadelige klimagasser. Hvis EGR ventilen ikke er støvsuging riktig det kunne være årsaken til pulserende eller grov tomgang. Koble vakuum slangene fra modulator på EGR og blokkere slangen med en klut for å unngå for høyt lufttrykk kommer inn i slangen og føre til et trykk lekkasje i vakuum system. Hvis inaktiv legger seg og går tilbake til det normale, dine vakuum slanger må omdirigert eller du har en dårlig tomgang kontrollenhet som må skiftes.
2

Inspiser slanger for vakuum lekkasjer. Fest en av dine vakuum montering slanger til en trykkluft pumpe. Slå av motoren og vri trykkluft pumpe på. dette vil la luft til inntaket manifold. Spray såpevann en slange på et tidspunkt som kilde eventuelle lekkasjer vakuum. Slanger med lekkasjer vil boble når sprayet med såpevann. Erstatte lekk slange.
3

Inspiser strupeplaten. En defekt strupeplate enten kan være kilden til en grov eller pulserende tomgang. Hvis strupeplate ikke vil åpne luften ikke kan komme inn i motoren, og hvis det ikke blir helt stengt for mye luft inn i motoren. Ta inntaksmanifold av på gassen kroppen og fjerne strupeplaten. Dette vil flytte eventuelle hindringer som hindrer strupeplaten skjema åpning eller lukking.
4

Stram inntak manifold og spjeldhus.
5

Rengjør Idle Air Control Valve (IAVC). Rengjør tomgang regulatoren med forgasser rengjøring spray. Slå pick-up på og la den varmes opp. Inaktiv regulatoren bør starte en opp og ned bevegelse. Hvis du ikke klarer å se bevegelse mens kjøretøyet er i gang, må IAVC byttes ut.
6

Sjekk din Fast Idle Thermo Valve. Koble spjeldhus fra inntak tube. Slå pick-up på og la den varmes. Dekk den FITV hullet inne i inntaket tube med en av fingrene. Hvis du føler en betydelig mengde sug, er den rask tomgang thermo ventil defekt og må skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144327.html

Previous:
Next:

Trucks