Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva dekkene er anbefalt for bilen min ?

Fordi lastebiler har forskjellige bruksområder enn biler , er dekkene som passer til mindre biler ikke er godt egnet til disse større. Den type dekk lastebilen krever avhenger av flere faktorer . Når du er i tvil, sjekk produsentens anbefalinger . Pickup Trucks

Den slags dekk som brukes for din pick- up truck avhengig av bilens formål. Du kan bruke lette dekk ( LTs ) i de fleste tilfeller , men du kan trenge vinterdekk eller andre spesielle typer hvis du har tenkt å bruke lastebilen som en snøplog eller for tauing formål.
SUVer

Mange sport nye biler (SUV ) faller inn i kategorien av små, lette lastebiler. Dekk som brukes for disse typer av transport er lik de som brukes for lastebiler , men kan være noe mindre, avhengig av størrelsen av SUV . Slike dekk ikke bare tillate for gjennomføring tyngre last , men la føreren til å gå av veien også.

Trailere

Traktortilhengere , 18 - Wheelers og lignende krever noen av de største og dyreste dekkene . Beregne den beste type dekk for disse kjøretøy som bruker typiske haling vekter og kjøreavstand . Kjøretøyer som brukes til tung last og out- of- state transport krever større dekk enn de som brukes for mindre , in- state frakt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143004.html

Previous:
Next:

Trucks