Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Typer Trailer Skjørt

Fuel effektivitet er viktig, spesielt når drivstoffet er en stor bedrift regning. Lastebiltransport selskaper står overfor store drivstoff regninger og har måttet heve renten for å møte de stigende kostnadene for drivstoff. Imidlertid kan trailer skjørt som festes til bunnen, fronten og siden av semi-lastebil boks tilhengere bidra til å redusere drivstoffkostnadene ved å redusere drag opprettet som lastebil og trailer flytte nedover veien. Sideskjørt

sideskjørt er installert langs bunnen av en semi boks trailer. Disse skjørt er utformet for å skjære ned på mengden av luft som passerer under tilhengeren og over bakakselen. Ved å redusere denne luftstrøm, blir drivstoff effektiviteten av lastebilen forbedret. Trailer sideskjørt er laget av både aluminium og glassfiber. Lastebilens ruten vil avgjøre hvilket materiale er det beste valget for de sideskjørt. Hvis du kjører jevnlig langs kysten, er glassfiber et bedre valg for å hindre rust. Men hvis du reiser langs strekninger med grus motorveien, er et metall side skjørt en bedre, mer holdbare, valg.
Gap Fairings

Plassen bak førerhuset på lastebil og fronten av tilhengeren kan skape en betydelig mengde av drag som vinden går av drosjen og blir fanget i fronten av tilhengeren. Ved å installere gapet motorsykkelkåper, som fyller rommet mellom baksiden av lastebilen førerhuset og skjørtet foran på tilhengeren, kan dette drag reduseres, blir kjøretøyet mer aerodynamisk og drivstoffet kostnadene for kjøring av trucken er redusert.


Boat Tails

En båt hale installert på baksiden av en boks trailer reduserer sug opprettet som vinden beveger seg over toppen og sidene av hengeren og faller av ryggen . Denne sugekraft kan skape drag på baksiden av tilhengeren, som reduserer drivstofføkonomi. En båt hale skaper en mer aerodynamisk avslutning på tilhengeren og lar virvlende luft som skal kanaliseres vekk fra baksiden enden av boksen trailer. Resultatet er redusert sugekraft.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141151.html

Previous:
Next:

Trucks