Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik reparerer bremsene på en Ford F-150

Reparere bremsene på alle kjøretøy er vanligvis en jobb for en profesjonell. Det er imidlertid mulig å gå inn på det hjemme. Du trenger de riktige verktøyene for jobben. Betale ekstra oppmerksomhet til bøylen, rotorer og metall tøfler som du jobber på lastebilen. Du trenger
Floor jack
Jack står
hjulmutternøkkel
Ratchet
Sett med stikkontakter
Common skrutrekker
Fastnøkkelsett
Vis flere instruksjoner
en

Hev lastebil med gulvet jack og sted bukker under rammen. Fjern lug nuts med hjulmutternøkkel, og så fjerne hjulene. Løsne bøylen lufteskrue om to omdreininger på toppen innsiden av bøylen ved hjelp av en skiftenøkkel. Lirk bremsekloss innover med en skrutrekker. Pass kalipperens stempelet trekker tilbake inn i boringen. Bruk en tjenestepike å lukke og stram lufteskrue. Ta av glideren boltene som fester festebraketten og bøylen med en pipenøkkel.
2

Separer bøylen fra bremseklossene og rotoren. Ved hjelp av en lang ledning, henge bøylen fra spiralfjær. Ta av tøffelen fjærer på toppen og bunnen av braketten. I tillegg fjerne bremseklossene.
3

Sett i de nye bremseklossene og tilhørende metall tøfler. Plasser bøylen tilbake i posisjon over bremseklossene. Rett festebraketten hull med skruehullene. Plasser glideren bolter i åpningene og bruke en pipenøkkel for å stramme dem. Sett på hjulet og bruke en hjulmutternøkkel å trekke til mutrene. Fjern bukker og senke bilen ned igjen. Når du har slått på motoren, pump bremsene flere ganger før du kjører.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143569.html

Previous:
Next:

Trucks