Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hitch Vekt Vs . Trekke Vekt

Før tauing noe bak bilen din, er det viktig å slå opp produsentens anbefalinger for hvor mye vekt bilen din er i stand til å hale . Etter denne anbefalingen er viktig. Å ikke gjøre dette kan resultere i alvorlig skade på kjøretøy eller skade. Forstå forskjellen mellom stikk vekt og trekke vekten kan hjelpe eiere unngå over- haling . Hengerfeste Vekt

Hitch vekter bestemmes av den samlede brutto tilhengervekt eller totalvekt av et kjøretøy. Du kan beregne dette tallet ved å veie den tauet bilen eller tilhengeren og tar en prosentandel av at tilhengerens å fastslå sikkert stikk vekt. Ball uhell kan hale opp til 10-15% av totalvekt mens svanehals uhell kan trygt dra opp til 25 % av totalvekt .
Hitch Class Anbefalinger

Tilhengerfester er rangeres på en skala fra én til fem. Klasse I haker er klassifisert opp til 2000 pounds , klasse II fra 2000 til 3000 pounds , klasse III fra 3500 til 5000 pounds , klasse IV fra 5000 til 8000 pounds og klasse V fra 8000 to10 000 pounds .

Hjelp denne skalaen og formelen ovenfor , ville det stikk vekt for en klasse jeg stikk være 2,000 pounds , så det ville være i stand til å hale en trailer som veier rundt 20.000 pounds lastet .
Trekke Vekt

Kjøretøy stand til å slepe vil komme med en GTWR eller en Gross Trailer vekt vurdering . Dette er en guide for å fortelle eierne hvor tung tilhenger de kan hale , men selve klassen av hengerfestet er den avgjørende faktor i total tilhengervekt .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143568.html

Previous:
Next:

Trucks