Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Ford F150 Towing Specs

Ford F-150 er standard lastebil i Fords F-serie modell linje. Finnes i to-og fire-wheel-drive og i ulike hytte og seng konfigurasjoner, tauing grenser for denne lastebilen variere avhengig av hytta valg, motor valg og haiket alternativer. Konvensjonell Towing

Som i 2010, er alle Ford F-150 i stand til å taue når den er utstyrt med et stikk mottaker. Etikettene mottakeren detalj vekt kapasitet og distribusjon, at informasjonen er også publisert i Ford trailer velgeren guide. Tauing kapasitet varierer fra 5,100 pounds for en 4x2 SuperCrew med en 157-tommers akselavstand til 11300 for flere modeller, inkludert standard 4x4 med en 145-tommers akselavstand. At modellen krever også en heavy-duty nyttelast pakke og en maks tilhenger pakken.
Fifth-Wheel Towing

Når ansette femte hjulet tauing, de vektbegrensninger er det samme. Den maksimale bakluke høyde for femte hjulet tauing er 56-60 inches, som representerer avstanden fra bakken til toppen av den lukkede bakluken.
Hensyn

Ford F-150 lastebiler er utstyrt med trailer svaie kontroll og 4-pin trailer ledningsnett. Tilgjengelige tauing pakkene inkluderer en 7-pinners ledningsnettet, et stikk mottaker og i noen tilfeller en oppgradert bakre støtfanger. Noen stater krever et eget bremsesystem for tilhengere med en ladd vekt på mer enn 1500 pounds. Trailer lamper og sikkerhet kjettinger anbefales.
Warning

Towing stiller store krav til alle kjøretøy. Vurdere å trene før du drar ut - sjekker snu, sikkerhetskopiering, stoppe og vektfordeling først. Hold dekkene riktig lufttrykk og sjekk din lastebil og trailer på flere punkter langs ruten for å bekrefte vedlegg og tilkoblinger er sikre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141989.html

Previous:
Next:

Trucks