Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Tips til Backing en Semi Truck i en Alley

Tålmodighet, sier de, er en dyd, spesielt for lastebilsjåfører. Og kaste i noen nerver av stål når du snakker om sikkerhetskopiering en 80 000-kilos trailer inn i en bakgate. Husk at det tar noen drivere år å finpusse sine backing ferdigheter. For de fleste driverne, er backing en prøve-og-feile prosess. Øvelse gjør mester

Observer mer erfaring drivere som de tilbake opp i en bakgate. Så gå og øve på lastebilen. Fokuser som du gjør dette. Radioen skal være av når du skal bare konsentrere seg om oppgaven. Dette gjelder også ved de gangene når du er sliten. Prøv å vekke deg litt før du prøver å trekke av denne manøveren. Det handler om å danne gode vaner.
Ingen Clutch

Overusing din clutch kan få den til å slites ned. La det ut som du sikkerhetskopierer, og fortsette på tomgang, med mindre du trenger å stoppe. Husk at når en clutch blir for varmt, blir det vanskeligere.
Trekk Forward

Prøv å trekke frem, snarere enn å prøve å rette opp din rute som du fortsetter å sikkerhetskopiere. Dette gjelder spesielt hvis du sikkerhetskopierer i vinkel som vil kjøre trailer inn i veggen, eller hvis du sikkerhetskopierer på med litt plass til overs mellom trailer og veggen.
GOAL

Forkortelsen GOAL står for komme ut og se. Ikke stole utelukkende på speilene. Rull vinduene ned og stikke hodet ut for å se tilbake. Hvis du er usikker på noe som eventuelt blokkerer din vei, komme seg ut av lastebilen din og ta en titt. Når du bruker speilene, og sørge for at de er rene og riktig justert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142742.html

Previous:
Next:

Trucks