Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Spray Herculiner

Herculiner er en polyuretan og gummi-granulat bed-liner belegg for henting lastebiler. Den kommer i roll-on eller spray-on opsjoner og gir en sklisikker seng fôr som fester seg til de fleste overflater, inkludert metall, plast og tre. Du kan søke Herculiner deg selv i et godt ventilert område med verneklær og åndedrettsvern. Med litt omsorg og oppmerksomhet, og tilbyr spray et økonomisk alternativ til profesjonell seng fôr. Du trenger
Vaskemiddel
Vann
Aceton
180-sandpapir
kluter
maskeringstape
Papir
Gummi hansker
Body suit (kjemisk resistent )
Respirator (full ansikt med organisk damp catridge)
Rør stick
Air kompressor
Herculiner beskyttende belegg
Spray pistol (1/4 "munnstykke)
Vis flere instruksjoner
en Sand ned eventuelle blanke overflater for Herculiner å følge.

Rengjør området for sprøyting med rengjøringsmiddel og vann og la den tørke. Skrapemerker noen blanke flater med sandpapir. Herculiner trenger til sengs i en ren og ru overflate for å overholde effektivt.
2 Aceton bidrar til å rense overflaten for Herculiner vedheft.

Blås slipestøv fra overflaten med trykkluft. Bruk gummihansker, tørk av overflaten med en klut fuktet i aceton og la den tørke. Beskytt eventuelle områder som ikke trenger sprøyting med maskeringstape og papir.
tre Beskyttende klær er viktig når du søker Herculiner.

Bruk verneklær, gummihansker og en respirator. Fjern lokket fra Herculiner kan og røre hele veien ned til bunnen for å blande i gummigranulater. Sett hetten på igjen og rist kan.
4 Herculiner spray krever 50-60 psi for en glatt overflate.

Ta av lokket og fest den åpne kan til en spray pistol, og pass av en tett passform. Fest pistolen til en luftkompressor og test spray på litt papir for å få en følelse for dekning. Du trenger 50-60 psi, og som hovedregel en glattere finish resultater fra en høyere trykk.
5 Spray Herculiner i jevne tak.

Spray på et tynt, jevnt lag med Herculiner over overflaten , unngå drypping og runs.You vil trenge ca seks liter Herculiner for en seks fot pickup seng. Rydd opp overflødig Herculiner med aceton før det kan tørke fordi når tørket det vil være permanent.
6 Vent for én til to timer mellom Herculiner strøk.

Vent til overflaten blir klebrig og sprøyt et siste strøk jevnt over det første. Det vil ta mellom en og to timer for første strøk for å være klar for den andre spray, så rengjør ut munnstykket av pistolen med aceton for å hindre Herculiner blokkere det som det tørker.
7 Rengjør pistolen med aceton for å hindre tilstopping.

Ta av luft kompressor og fjern kan av Herculiner fra pistolen. rengjør pistolen grundig med aceton og sette det bort. Cap de Herculiner og lagre det forsvarlig, utilgjengelig for barn. La Herculiner å kurere i minst 24 timer før du bruker den nye bed liner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142564.html

Previous:
Next:

Trucks