Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan lese VIN Plate på en 2000 Silverado

Chevrolet Silverado lastebil har en 17 tegn kjøretøy identifikasjonsnummer (VIN) som forklarer detaljene i den bilen. Hvert tall er en del av en uniform koden som brukes til katalog kjøretøyer. Du kan lære alder, produksjonsår, motortype og kroppen stil bare ved å lese den VIN-koden. Finn VIN på lastebilen din og deretter bryte ned hver del av koden. Du kan gjøre dette manuelt hvis du vet hva hvert tegn representerer. Instruksjoner
en

Finn VIN på lastebilen. Det er oftest plassert på dørstolpen av den fremre førerens side. Åpne døren og se etter en 17 tegns kode som inneholder tall og bokstaver. Hvis du ikke ser det her, sjekk vinduet klistremerke og motorblokken. Det kan også være skrevet ned i bruksanvisningen som fulgte med Silverado.
2

Bryt ned tegn en gjennom tre, også kjent som World Produsent Identifier. Karakter 1 er Nation desse, 2 er Produsent ("G" for General Motors), og 3 er Pass (alltid "1" for Chevrolet).
3

Les Character 4 å bestemme totalvekt.
4

Bryt ned tegn 5 til 7 for å forstå kroppens detaljer. Karakter 5 er serienummeret, er seks lastebilen linje og cab type, og 7 er chassiset type.
5

Bruk karakter 8 for å få motoren type. Konsultere GM VIN kort en liste over motoren detaljene knyttet til hvert tegn type.
6

Ignorer karakter 9 fordi det gir ingen detaljer om Silverado. Den brukes som et kontrollsiffer for å sikre at VIN er legit.
7

Kontroller at tegnet 10 er "Y", fordi dette er året den Silverado ble bygget. Alle 2000 Silverado-er skal ha en "Y", og hvis den ikke gjør det, så det ikke ble bygget i 2000.
8

Sjekk karakter 11 for å lære anlegget der Silverado ble bygget. (For eksempel, "B" er for Baltimore.)
9

Separate tegn 12 gjennom 17. Dette er din Silverado unike serienummer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140896.html

Previous:
Next:

Trucks