Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Seat Styles for Ford F-250

Ford F-250 har et rykte som en holdbar tauing og haling lastebil. Mens F-250 er en arbeidshest, har forbedringer gjennom årene slått den inn i en mer komfortabel, roligere tur. Den 2011 F-250 tilbyr fire ulike modeller. Husk komfort og funksjon av setet konfigurasjoner når du skal kjøpe din nye lastebil. Front sittebenker

standard, entry-level forsetene i F-250 er vinyl sittebenker kalles en "40/20/40 split", som betyr 40 prosent av første benk er førerens sete, er 40 prosent passasjerens og 20 prosent er den lille setet i midten. Denne midterste setet kan legges ned for å opptre som et armlene når den ikke er i bruk. Det har også koppholdere til bruk når de brettes ned. Fører og passasjer seter er bøtteseter, med backene og nakkestøtte, mens sentrum benk har ingen nakkestøtte og ikke hvile. Samme konfigurasjon er tilgjengelig i stoff og skinn seter, avhengig av modell.
40/Console/40 forseter

40/Console/40 setene er nesten identiske til benken setekonfigurasjon, bortsett fra en konsoll erstatter den mindre midtre setet og således fjerner evnen til setet en ytterligere passasjer. Som en ekstra fordel, skjønt, får du et oppbevaringsrom i konsollen og ytterligere to koppholdere, praktisk for baksetepassasjerene. Denne konfigurasjonen er også tilgjengelig på vinyl, stoff eller skinn, avhengig av hvilken modell du velger

bakseter -. 60/40 Fold Up

baksetene i alle modellene i 2011 F-250 er konfigurert i et 60/40 forhold. Dette betyr at 60 prosent av det bakre sete er i ett stykke, og 40 prosent er i en annen. Dette er en praktisk ordning, som du kan brette ned og vippes opp enten stor side eller liten, eller begge, for å maksimere lasteplass. Slå ned mindre siden for å tillate noen last etterlater også en komfortabel mengde plass til en bakre passasjer. Hodet hviler kommet på de ytre to seter i alle modellene i 2011 F-250. Bare i utvalgte pakker gjør det midtre baksetet har en nakkestøtte. Disse setene er også tilgjengelig på vinyl, stoff eller skinn.
Justerbare seter

grunnpakken for F-250 leveres med manuell justering av korsryggstøtte for sjåføren. Derfra har hver modell valgfrie oppgraderinger for å maksimere fører og passasjer komfort. Baksetene i alle modellene har ingen justeringer for komfort, bare last. Den Lariat og King Ranch modellene har standard 10-veis elektrisk driver seter, og XLT tilbyr en 6-veis elektrisk førersete valgfri oppgradering. The King Ranch modellen leveres også standard med sitteposisjon minne innstillinger og sete oppvarming og kjøling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142692.html

Previous:
Next:

Trucks