Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan veie My Truck

The Department of Transportation krever kommersielle kjøretøy for å være innenfor vekt retningslinjer, og derfor må nyttekjøretøyer som semitrucks stoppe og veies på ulike steder, kalt veie stasjoner eller lastebil skalaer, satt opp langs store motorveier. Men noen stater som California krever pickup lastebil eiere å få en sertifisert vekt før registrering av kjøretøyet. Du trenger
Certified skala
Truck informasjon
Vis flere instruksjoner
en

Finn en skala i ditt område som veier hvilken type kjøretøy du har, for eksempel som kommersiell eller personlig. CAT og Interstate Scales tilby online skala locators.
2

Drive din lastebil til nærmeste sertifiserte skala beliggenhet, ofte funnet på en lastebil stoppet. Hvis du veier lastebil og avgjøre om du oppfyller maksimal nyttelast krav, sørg for at du har alle passasjerer og gods i lastebilen.
3

Gi skalaen operatør med din lastebil detaljer, som merke, modell og år, og kjøretøyet identifikasjonsnummer. Har henne oppgi navn på den sertifiserte skala billett. Betale fastsatte avgifter for veiing din lastebil, som vanligvis er rundt $ 9 per 2010.
4

Trekk frem på vekten, noe som gjør at alle dekkene er på skalaen. Skalaen operatøren forteller deg hvor langt å trekke frem - så stopp. Dette gjør henne til å stemple billetten med lastebilens vekt.
5

Skaff din sertifisert vekt billett fra skalaen operatør. Billetten vil si "Certified" et sted på din kopi, som gir bevis på at du har riktig vekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143275.html

Previous:
Next:

Trucks