Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner Detroit Diesel Injectors

Detroit Diesel er en av de tre store motoren produksjonsbedrifter i USA sammen med Cummins og Caterpillar. Detroit motorer brukes i en rekke sektorer, herunder på motorveien, industri og marine applikasjoner. Detroit motorer bruker injektorer som en del av drivstoffsystemet. Som drivstoff er hentet fra drivstofftankene av drivstoffpumpen, sendes det til drivstoff sprøytebrukere. Den injektorer spray diesel inn i sylinderne under inntaket slag av motoren. Du trenger
Mekanikk verktøy
Butikk filler
Bucket
Vis flere instruksjoner
Fjerning av drivstoff sprøytebrukere
en

Koble fra batteriet forsyning til unngå skader på elektronisk kontrollmodul under injektor fjerning.
2

Løsne og fjern de åtte boltene som holder rocker dekselet til rocker basen. Fjern rocker dekselet. Løsne og fjern de 10 boltene som fester rocker basen til topplokket. Fjern rocker basen.
3

Koble injektoren ledninger sele terminaler fra hver injektor med en liten skralle. Det er to terminaler per injektor. Etter at kontaktene er fjernet, settes selen til siden av motoren for å hindre skade på terminalene.

4. Fjern det første injektor hold-ned ved hjelp av en bolt 10 mm tilslutning. Når bolten er fjernet, å trekke opp i injektoren hold-nede klemme. Fjern klemmen og sett den til side. Gjenta denne prosedyren for de resterende fem injektorer.
5

Trekk den første injektoren ut av topplokket. Sett injektoren forsiktig innsiden av en bøtte, å være sikker på ikke å skade injektor spissen. Gjenta denne prosedyren for de resterende fem injektorer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144095.html

Previous:
Next:

Trucks