Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer en Blower for en Detroit Diesel

Viften var en integrert del av luften system av Detroit 53 Diesel, 71 og 92 serie motorene. Viften tilfører frisk luft til forbrenningen i sylindrene ved hjelp av to rotorer som spin fra makten brukes av drivverk. Rotorene leverer også en kontinuerlig forskyvning av luft til motoren for avkjølingsformål. Viftehuset og rotorer er aluminium mens rotoraksler er stål for å gi skikkelig peiling arrangement. Du trenger:
Mekanikk verktøy
Butikk filler
Plastfolie
Vis flere instruksjoner
Fjerning av Blower
en

Fjern koblingen til guvernør spaker og satt til side. Fortsett å fjerne skruene som holder guvernøren dekselet til guvernør boliger. Fjern guvernøren dekselet og pakningen.
2

Fjern de to boltene som holder regulatorfjærene huset til guvernøren boliger. Fjern fjæren bolig og satt til side.
3

Løsne slangeklemmer som er på slangene og presse slangene tilbake på brenselstaver. Tørk bort overflødig drivstoff rester med en butikk fille.
4

Fjern hver ventil dekselet fra motoren. Bruk en klut til å tørke bort oljen fra bunnen av ventilen dekker.
5

Koble fra de lavere brenselstaver fra hver injektor kontrollspaken. Skru pinnene forbinder brenselsstaver til kontroll koblingen spaken deretter fortsette å fjerne de øverste brenselstaver.
6

Fjern viften aksel plate fra viften. Etter at platen er fjernet trekke av låseringen og fjerne viften akselen fra viften.
7

Fjern viften stasjon har støtte ved å skru de to boltene som holder den på. Trekk stasjonen forsamlingen fri fra guvernør gaffel med litt vri på stasjonen forsamlingen. Sett drivsammenstilling ut til siden.
8

Press ut styrepinnene som holder viften til motorblokken bakplaten. Fjern de fire bolter som forbinder viften settes på toppen av motorblokken. Løft viften og guvernør forsamlingen fra motoren. Sett blåser ned på et flatt underlag. Dekk blåser med en plastduk eller shop håndklær for å hindre rusk kommer inn i rotoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144094.html

Previous:
Next:

Trucks