Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1975 Chevy Truck Specs

Når Don McLean skrev sin "American Pie" nasjonalsang, synger om å kjøre sin Chevy til anleggsområdet, vakte det en heartland minne of America nedfelt i en pickup lastebil. 1975 Chevrolet lastebil var standardmodellen fortsatte i samme tiår og brukes av tusenvis av sjåfører, unge og gamle. Spesifikasjonene på lasteplanet fortelle litt om historien også, designet før oljen embargo og gasslinjepunkter knapphet hadde truffet i full effekt. Selv etter dagens standarder versus SUVer, var '75 modell fortsatt et stort kjøretøy i sin egen rett. Grunnleggende funksjoner

Lastebilen ble solgt i en seks-sylindret og åtte-sylindret motor design, avhengig av eierens preferanser. Imidlertid ble California kjøpers begrenset til bare V-8 motor fordi statlige utslipp standarder sperring mindre motor

Six-sylindrede motorer kom i to valg:. En 205-kubikk tommers modell og en 292-kubikk tommers alternativ .

åtte-sylindrede design tilbys fem ulike valg i bunnen av serien som gir en 307-kubikk tomme motoren og toppen monster dimensjonering inn på 400-kubikk inches.

lastebil grille utfordret den horisontale, body-wide lastebil emblem på forsiden av kjøretøyet.

lastebil kroppsfasong fortsatte de "avrundede kroppen" funksjoner av design startet med 1973-modellen. Den samme 1975 formen fortsatte til endret i 1991.
Endringene i 1975

1975 modell merket det første året den mindre 307 V-8 motor ble ikke brukt i Chevy lastebil.

åtte-sylindret motor bygget med '75 lastebil modell hadde en produksjon på 6000 pounds av slepe med en 400-kubikk tomme motoren.

matchende overføring til V -8 motor makeup var en automatisk med en NP 203 firehjulstrekk design. Den manuelle girkasser gitt NP 205 overføre saken.

Alternativer

Nye lastebiler kom med tre forskjellige trim alternativer. Standardpakken gitt var den Custom trim. Den Scottsdale gitt midten av veien alternativet, og Silverado trim var reservert for full pris valg.

Chassihøyde kom i fire forskjellige alternativer som inkluderer de vanlige to-og fire-hjulstrekk valg og deretter pakke design for lys plikt eller kommersiell bruk. Overføringen på den automatiske var begrenset til en tre-trinns pakken, men manuell girkasse gitt et utvalg av fire hastigheter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142103.html

Previous:
Next:

Trucks