Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan få en Transporter Tag i Florida

Florida lov krever at virksomheter som jevnlig transporterer uregistrerte kjøretøy betale en lisens skatt og være utstyrt med en spesiell "Transporter" lisens plate. Transporter lisenser er gyldige i ett år fra utstedelsesdato og er en annen farge enn de bilskilt normalt utstedt i Florida. Søkere til transporter lisensen må fylle ut et søknadsskjema og gi bevis på at virksomheten har minst 100.000 dollar i ansvarsforsikring dekning. Instruksjoner
en

Naviger til Florida Department of Highway Safety og Motor Vehicles nettside og skrive ut transporter lisens søknadsskjema. Skjemaet er tilgjengelig på "Motor Vehicle, Mobile Home, Fartøy Forms" side. Skjemaet er også tilgjengelig på Florida lisens plate byrå steder.
2

Tast inn adressen til transporter virksomhet og antall transporter plater som kreves på søknadsskjemaet. Fyll ut søknadsskjema ved å signere og dating det nederst.
3

Skaffe bevis på de nødvendige 100.000 dollar i ansvarsforsikring dekning fra forsikringen leverandøren. I tillegg gjøre en kopi av transporter selskapets virksomhet kvittering uttalelse. Begge deler er nødvendig når du sender transportøren konsesjonssøknaden.
4

Skaff en banksjekk i mengden $ 126,40 for å dekke kostnadene av skatter og avgifter for lisensen.
5 < p> Send inn utfylt søknadsskjema sammen med saksdokumenter og kontroller til en lokal Florida plate byrå eller fylke skattekontoret som de er begge gitt makt ved lov å samle inn skatt belastet på lisens. Bruk Florida Department of Highway Safety og Motor Vehicles kontor steder katalog å vise en liste over alle plate byrå og skatt samleobjekt kontorer i hvert fylke. Ikke gå noen sted merket i katalogen som "Driver License Services Only" som disse stedene vil ikke akseptere det utfylte skjemaet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144545.html

Previous:
Next:

Trucks