Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan sette Frostvæske i en lastebil

Frostvæske spiller en viktig rolle ved å holde en lastebil motor beskyttet mot ekstreme temperaturer og rustdannelse. Kontroll av radiatoren sin frostvæske nivå sikrer ofte lastebil er i topp stand. Noter deg at ikke alle frostvæske produkter er laget det samme, men. Det er viktig å kjøpe frostvæske basert på de ekstreme temperaturer på din klimasone. Frostvæske kjøpt i et mildt klima vil ikke fungerer så bra på et kjøretøy drevet i klima med ekstreme temperaturer. I tillegg er mer frostvæske ikke bedre for bilen din, bruk alltid den spesifiserte beløp for lastebil. Du trenger
Crescent skiftenøkkel
Kjølevæske beholder
trakt
Frostvæske
Vis flere instruksjoner
en

Rådfør deg med brukerhåndboken for å finne ut hvordan mye kjølevæske din radiator vil holde. For å sikre riktig blanding, bland frostvæske 50-50 med vann. Hvis din radiator kapasiteten er seks liter, bruke tre liter frostvæske og tre liter vann til å fylle den.
2

Sjekk motoren for å sikre at det er kult. Lastebilen skal hvile tre timer etter kjøring før du endrer frostvæske.
3

Åpne petcock ventil i bunnen av radiatoren og la radiator væske til avløp. Plasser en samling pan under radiatoren for å samle opp væske. Fjern radiatorlokket å fremskynde drenering prosessen.
4

Lukk petcock ventilen når radiatoren er ferdig med drenering. Plasser en trakt inn i radiator tut. Hell frostvæske i radiatoren. Fyll kjølevæske mugger med destillert vann og hell vannet fra hver frostvæske krukken i radiator.
5

Sett radiator cap. Start motoren og la den gå i fem minutter. Slå lastebilen motoren og la den avkjøles. Fjern radiatorlokket og sjekk væskenivået. Toppe nivået av med vann og sette lokket på igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144544.html

Previous:
Next:

Trucks