Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan vet jeg om My Dodge RAM har overbelastningsvern Springs?

Overload fjærer tillate deg å sette mer gods i lastebilen din seng eller mer vekt på trekkrok. Avgjøre om din Dodge Ram pickup lastebil har overlast fjærer kan gjøres svært raskt ved å se på baksiden av kjøretøyet. Overbelastning fjærer er kun montert på bak fjærer. Overlast fjærer er et alternativ på heavy-duty modell Dodge Rams og kan også kjøpes som en ettermarkedet tilbehør. De fór til lager bladfjærer og begrense kompresjon av aksjen fjærer når vekten er lagt til lastebilen. Du trenger
Lug mutter skiftenøkkel
Hydraulisk jekk
Vis flere instruksjoner
en

Løsne mutrene fra én bakhjulet ved hjelp av en lug mutter skiftenøkkel.

2

Plasser hydraulisk jekk direkte under bakakselen. Løft Dodge Ram hjelp av hydraulisk jekk, høyt nok til å enkelt fjerne dekket.
3

Fjern lug nuts, og trekk dekket av navet.
4

titt på de bakre bladfjærer. De er plassert på toppen av den bakre aksel, i nærheten av dekket. Bladfjærer er lange, slanke biter av metall hektet sammen og holdt på akselen med u-bolter. Bladfjærer koble til rammen av kjøretøyet. De fleste Dodge Ram pickuper har fem bladfjærer festet sammen.
5

Se på toppen av lager bladfjærer for en ekstra montering blokk og ekstra fjærer på toppen av lager bladfjærer. Denne monteringsblokk er et firkantet stykke metall som sitter på toppen av den bladfjær-pakken. Dens størrelse vil variere avhengig av hvilken modell av Dodge Ram du eier. De overbelastning fjærer montere på toppen av montering blokken. De overbelastning fjærer ligne på lager bladfjærer. Hvis du kan se ekstra montering blokk og bladfjærer på toppen av aksjen bladfjærer, har du overlast fjærer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141167.html

Previous:
Next:

Trucks