Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Typer rullknuser

rullknuser er maskiner som er utstyrt med tenner og hjul som knuse materialet opp til en femtedel sin opprinnelige størrelse. Typer rullknuser er avhengig roll diameter, knuseren innstillinger, antall hjul og kvaliteten på materialet som skal knuses. Rullknuser ha utskiftbare deler siden disse maskinene erfaring slitasje i løpet av deres bruk. Flere bransjer bruker rullknuser, for eksempel gruvedrift og mineral utvinning. Fire rullknuser

Fire rullknuser slipe materiale i middels partikler av den primære knuseprosess og fine partikler av sekundær knusing prosessen. Fire rullknuser blir i hovedsak brukt i gjødsel og kjemisk industri, og med kraftverket teknologi. Disse knuseverk har en lav støv utgang, med justerbare roll diametre som styrer størrelsen på partiklene. Overbel.vernet vakter maskinen mot fremmedlegemer ødelegge maskinen.
Tre rullknuser

Tre rullknuser utføre primær og sekundær knusing, redusere materialet til medium og fine partikler. Utstyrt med tre dreiende hjul, knusing ringer eller avsatser å utføre knusing, tre rullknuser har utstyr som holder støv fra å trenge inn i maskinen og forstyrrer rullene prestasjoner. Rullene har roterende kileremmer som er drevet av elektriske og utstyr motorer. Tre rullknuser romme en høy kapasitet og konstant flyt av materiale for høyt volum knusing.
Enkelt rullknuser
p Som navnet tilsier, en enkelt rulleknuser benytter ett hjul til male opp gruvedrift materiale, slik som kull, salt, malm, kalk og slagg. Disse kverner kommer med knusende ringer, hyller, tenner eller skjell laget av høykvalitets stål. En enkelt rulleknuser produserer middels partikler. Den knusende plate har en utskiftbar kam plate i tilfelle av slitasje.
Smooth rullknuser

Glatte rullknuser brukes til å pulverisere biter til fine og mellomstore partikler. Som hovedsakelig brukes til glass, kull, gjødsel, salt og rock, kommer glatte rullknuser sammen med roterende hjul. Størrelsen av gapet mellom begge hjulene bestemmer størrelsen av sluttproduktet. Glatte rullknuser har lang levetid og gjennomføre skånsom knusing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143500.html

Previous:
Next:

Trucks