Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

2005 Ford Sports Trac Adrenaline Specs

I 2000 Ford introduserte Sport Trac, en pickup lastebil som er basert på Explorer SUV-modellen. Denne modellen er en blanding mellom Ford SVT F-150 Lightning og Ford Explorer Sport Trac, og skaper et kjøretøy med multi-funksjonalitet og stor ytelse. Den Adrenalin modellen ble introdusert i 2005. I 2010, Ford planlegger å slutte å produsere Sport Trac modellen til å fokusere på å produsere mer drivstoffeffektive biler. Fordeler

Adrenalin er Sport Trac er top of the line modell. 2005 Adrenalin ble utgitt som en fire-dørs som har plass til fire passasjerer med letthet. Lasten er også 30 prosent større enn vanlig sport spore lasteplanet. Basen design for de indre funksjoner signatur rødt skinn sete setter projisere en sporty stil til bilen. Visuelle add-ons, som chrome hjul og krom trinn barer, også legge klasse til kjøretøyet. En 510-watts Pioneer audio system med seks disc/mp3 veksler og subwoofer blir kastet inn som Adrenalin statister.
Resultatutvikling

Adrenalin er standard drivverk er en 390 hk kompressormatet 4.6L 32-ventilers DOHC V-8 motor. Den Adrenalin er også den første SVT bilen å ha en seks-trinns automatisk girkasse vist seg å håndtere tungt arbeid og i stand til å håndtere en anslått £ 6000 slepekapasitet. Den Adrenalin er lettere enn de fleste sport lastebiler og er utstyrt med Fords AdvanceTrac med Roll Stability Control (RSC), som forbedrer bilens stabilitet selv på ujevne forhold. Den Adrenalin er også tilgjengelig i en bakhjulsdrift modell.
Security and Safety

fire hjul platen Blokkeringsfrie bremser er standard på 2005 Adrenalin, og Fords Beltminder system sikrer at passasjerene spent opp for sikkerhet når du er på farten. Barnesikring er installert på bakdørene, og klinke barnesete mounts er gitt for baksetene. Sikkerhetsmessige Canopy sidekollisjonsgardiner er også et alternativ for sikkerheten tenkende forbruker.
Priser

På markedet, som i oktober 2010, er det 2005 Ford Sport Trac Adrenalin ca $ 12 000 til $ 16 000 avhengig av funksjonene og modifikasjoner lagt til.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141639.html

Previous:
Next:

Trucks