Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Truck Suspension Typer

Truck suspensjon systemer har blitt kontinuerlig videreutviklet gjennom årene for å gi større road komfort og last stabilitet. Eldre suspensjon typer er fortsatt foretrekkes av noen drivere for enkel reparasjon og holdbarhet som de forenklede systemer gir. Noen av de eldste suspensjon typer, som for eksempel 1930 MacPherson oppheng systemet, er fortsatt i bruk i dag. Avhengige Front Suspension

Front avhengige fjæringssystemer eller faste fjæringssystemer er preget av lastebilens forhjulene får selskap av en enkelt bar som holdes på plass av bladfjærer og støtdempere. Systemet er preget av tunge komponenter som gjør at bilens forhjul til å forbli på veien under vanskelige forhold. Justeringen av en lastebil hjul i denne suspensjonen typen er stive og kan ikke justeres, ifølge nettsiden for "The Suspension Bibelen."
Uavhengig fjæring

Uavhengig foran fjæringssystemer tillate begge forhjulene på lastebilen for å operere som eget units.The mest populære av denne suspensjonen typen er MacPherson system, ifølge nettsiden for "Automotive artikler." Det fungerer ved å koble fjærene eller støt direkte til styringsgruppen knoke, som også er knyttet til kabinettet. Resultatet er en enkel og kompakt bæresystem som gjør det mulig for overlegne kjøreegenskaper over heltrukne aksel design.
The Double Wishbone suspensjon

Den doble wishbone hjuloppheng har flere inkarnasjoner fokusert rundt tilsvarende prinsipper. Hver fjæringsvarianten er støttet av en triangulert A-arm eller dobbel A-arm. Disse suspensjon armer opererer uavhengig av hverandre, noe som åpner for større road hugging og ri kontroll. Cargo er også mindre sannsynlighet for å skifte under transporten med disse suspensjon typer, som humper i veien påvirker ikke alle hjul på bilen.
Twin I-Beam Suspension

Denne suspensjonen typen kombinerer en suspensjon arm sluttet på forsiden av lastebilens chassis med en solid forakselen. Bjelken blir deretter delt i to og montert på hver sin side av trucken og ikke ned i sentrum. Dette gir en lastebil som kan støtte tung last ved håndtering av ulendt terreng. Turen erfaring i en lastebil med et tomt lasterom er litt ujevn, men ifølge "The Car Suspensjon Bibelen."

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141257.html

Previous:
Next:

Trucks