Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Chevy Avalanche Information

Introdusert i 2002, var Chevrolet Avalanche tilsynelatende en ny type kjøretøy. Tilbyr en robust design med en passasjer-orientert interiør, er Avalanche en ultimat blanding av komfort og holdbarhet. The Avalanche skryte av holdbarhet og kapasiteten til en pickup lastebil og samtidig opprettholde en sitteplasser ordning for opp til seks passasjerer. Trim stiler og funksjoner

The Chevy Avalanche kommer i tre trimme stiler, den LS, LT og LTZ. I 2010 modell, 320-hestekrefter, var Vortec V8 motor standard i alle tre, sammen med en midgate å forvandle bilen fra SUV til pickup lastebil. USB-porter, last dekker og en sekstrinns automatisk girkasse var også standard funksjoner for alle tre stiler.

LS er det minste alternativet-vennlig stil, og tilbyr stoff interiør. LT og LTZ var oppgraderinger, med LTZ være den mest alternativet-vennlig valg. Lær makt seter var tilgjengelig i begge, med LTZ tilbyr oppvarmet og avkjølt seter. Navigasjonssystemer, Bluetooth-tilkobling og to-sone klimaanlegg var også tilgjengelig.
Bed

Ved første øyekast, er Chevrolet Avalanche seng kort, kommer på fem meter 3 inches i lengde. Chevy innovative Konverter-A-Cab design gjør sengen til å bli litt over 8 meter i lengde ved å fjerne midgate og brette ned den andre raden med sitteplasser. Interiøret blir åpen atmosfære når sengen er konvertert.
Motor og ytelse

5,3-liters Vortec V8-motoren gir betydelig hestekrefter og dreiemoment. Kjøring på bensin, gjør at motoren for 320 hestekrefter og 335 pund-fot dreiemoment. 2010-modellen var også i stand til å kjøre på E85, som tilbød opp til 326 hestekrefter og 348-pund-fot dreiemoment.
Cargo og slepekapasitet

Chevy Avalanche har en nyttelast på 1,326 pounds, slik at drivere for å transportere en rekke last. Slepekapasitet er også betydelig, kommer inn på 8,100 pounds. Med den kreative seng design og sjenerøs evne, har Chevrolet Avalanche er klar til å ta venner, familie og leker på et nytt eventyr.
Evolution

The Avalanche har hele tiden vært i endring siden introduksjonen i 2002. Drivstoffeffektivitet, opsjoner og kapasiteter har utviklet seg til en mer behagelig og effektiv maskin. Når først introdusert, kom Avalanche med plast, tinn-farget kledning på støtfangere og sidepanelet. Plasten har siden blitt fjernet som standard design. Skinnene på senga er fremdeles plast, men, men er ikke så mye kritisert av potensielle kjøpere som originalen er plast-clad utseende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140890.html

Previous:
Next:

Trucks