Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik feilsøker en F-250 lastebil som ikke vil starte

Ford F-250 pickup er en sterk lastebil. Den er utstyrt med en åtte-sylindret motor og kommer i en rekke trim linjer. Men hvis det ikke starter, er det bare en sterk lastebil du ikke kan bruke. Om den har to hjul eller firehjulstrekk, et mannskap drosje eller en vanlig drosje, er fremgangsmåten for feilsøking en F-250 som ikke vil starte, er de samme fordi de grunnleggende mekanikken i lastebilen er de samme. Du trenger
Skiftenøkkel
Tennpluggnøkkel
Fuel trykkmåler
Vis flere instruksjoner
en

Clear ut en mulig oversvømmet motor. Hvis du har skrudd motoren to ganger og lastebil har ikke startet, trykker gassen i bånn og vri nøkkelen til startposisjon. Ved å trykke på gasspedalen, vil du slå av drivstofftilførselen og dette vil tømme ut overflødig drivstoff hvis F-250 er oversvømmet.
2

Sjekk gassen. Legge noen gallons. Hvis det er en elektrisk problem med enten bensinmåler på dashbordet eller i senderenheten, vil du få en falsk lesing på bensinmåler tross for at tanken kan faktisk være tom. Prøver å starte F-250 på nytt når du har fyllt drivstoff. Hvis du faktisk har gått tom for drivstoff, må du sykle tenningen mellom på og av posisjon noen ganger for å tillate drivstoffpumpen nok tid til å få drivstoff til motoren. Også, må du skru av motoren for en lengre periode etter å ha kjørt tom for drivstoff enn du ville gjort under normale start-ups.
3

Reset drivstoffpumpen Avstengningsbryter , spesielt hvis kjøretøyet har mottatt et plutselig støt, for eksempel under en ulykke. Dette er en av de sikkerhetsfunksjonene til F-250 for å hindre et drivstoff søl eller brann under ulykker. For å få tilgang til bryteren, åpne passasjerdøren og ta av tilgangspanelet. Med tenningen i av-posisjon, trykker du på reset-knappen på bryteren. Forsøk å starte F-250.
4

Kontroller tilkoblingene på batteriet for å sørge for at du har en god, solid forbindelse. Batteriet er i motorrommet, rett bak frontlys på førersiden. Trekk til terminalene med en skiftenøkkel om nødvendig. Hvis det er overdreven korrosjon på terminalene, rengjør den med en stålbørste og prøver å starte din lastebil igjen.
5

Bruk en tennpluggnøkkel å fjerne alle åtte tennplugger, ett om gangen , og inspisere tips. En tennplugg som er skittent eller har brukket spissen vil ikke gi nok gnist for å antenne drivstoffet i forbrenningskammeret. Om nødvendig, bytt tennplugger. Ford anbefaler at du bytter tennplugger hver 100.000 miles.
6

Skift bensinfilter å sikre at du får tilstrekkelig drivstoff press. Ford anbefaler å endre drivstoffilteret hver 30.000 miles. Brenselet Filteret er plassert i en metall-sylinder på oversiden av motorrommet. For å få tilgang til det, må du fjerne plasten som er holdt med to bolter. Når du har endret drivstoffilter, feste en drivstoff trykkmåler på drivstoffslangen. Sveiv motoren og har noen andre ta lesing, som skal være 30 til 45 PSI. Hvis avlesningen er lavere, har drivstoffpumpen mislyktes og bør byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144140.html

Previous:
Next:

Trucks