Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Den Fjerning av en Toyota Tundra Dash

Tar Toyota Tundra dash hverandre er som et puslespill. Det er flere stykker som går sammen for å gjøre opp dashbordet. Vær forsiktig når du drar fra hverandre disse brikkene fordi de fleste av dem er knyttet sammen ved hjelp av plast faner som kan ødelegges ved å trekke for hardt. Ta det ett skritt av gangen. På noen få minutter, kan du fjerne dash av Toyota Tundra. Du trenger
Phillips-skrutrekker
10 mm socket
Vis flere instruksjoner
en

Skru den Shifter ved å skru den mot klokken og fjerne det.

2

Trekk ut askebeger og fjern sentrum dekselet.
3

Fjern koppholdere ved å trekke dem oppover.
4 < p> Fjern senteret konsollen ved å åpne armlenet lagring og trekke midtkonsollens opp ved enden nærmest armlenet. Det kan ta litt kraft for å frigjøre de gule fanene som holder konsollen på plass.
5

Fjern skiftet dekselet ved å fjerne skruene på enden av dekselet nær armlenet og dra dekselet oppover. Sørg for at bilen er i nøytral og at parkeringsbremsen er satt for sikkerheten.
6

Trekk dash mot deg, som starter nederst i hjørnet til høyre for rattet til hjørnet kommer gratis, utsette panelet under klima-kontroller. Trekke av dette panelet, er forsiktig så du ikke skader noen av ledningene bak det.
7

Fjern kontrollpanelet ved å trekke den mot deg, som starter nederst i venstre hjørne.
8

Fjern de fire boltene som holder stereo på plass ved hjelp av en 10 mm-kontakten. Trekk stereo mot deg. Igjen, vær forsiktig så du ikke skader noen av ledningene kommer fra stereo.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144064.html

Previous:
Next:

Trucks