Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hitachi ZX330 gravemaskin

Hitachi Group er et selskap forfølge forretningsmuligheter på områder som hvitevarer, logistikk og sosial infrastruktur. Den tilbyr produkter og tjenester for både forbrukere og bedrifter i kategorier som personlige datamaskiner, hvitevarer, informasjonsteknologi, transport og bioteknologi. Hitachi tilbyr også anleggsmaskiner som ZX330 hydraulisk gravemaskin. Motor

ZX330 hydraulisk gravemaskin motor er en Isuzu AA-6HK1X med seks sylindere. Det er en fire-syklus, vannavkjølt, direkte innsprøyting med turbo aspirasjon. Strømmen er målt til 2000 rpm, mens dreiemomentet er målt til 1700 rpm, med et maksimalt dreiemoment på 873 Nm. Den har et slagvolum på 7,790 liter, en boring og slaglengde på 115 mm med 125 mm og tar to 12 volts batterier.
Hydraulic System

Det hydrauliske systemet har en arbeidsprogramvelger samt et motorturtall sensing system. Den har to variable aksial stempelmotorer til reise og en aksial stempelmotor for swing. De hydrauliske sylindere bruker høyfast stempel rør og stenger mens kretsene bruker høykvalitets hydrauliske filtre.
Øvre Struktur

roterende rammen av Hitachi ZX330 gravemaskin har en sveiset solid boks konstruksjon med en D-rammen. Hastighet og moment av swing enheten er 11,8 rpm og 103 kNm hhv. Førerhytta er 1005 mm bred og 1675 mm høy med en flyseter og forsterket glass vinduer.
Understell

Denne gravemaskinen har en traktor understell med smurt spor valser, tannhjul med flytende skjøter og dagdrivere. De 45 spor sko er laget av induksjon valset legering. Understellet har syv lavere valser, to øverste valser og tre spor vakter. Den leveres med en spring-set/hydraulic utgivelse parkeringsbremsen og hvert belte drives av en to-trinns aksial stempelmotor. Den når kjørehastighet på opptil fem kilometer i timen og overføringssystemet er høy-lav.
Kapasiteter og dimensjoner

Denne gravemaskinen har et drivstoff kapasitet på 560 liter , en motor kjølevæske kapasitet på 35 liter og en motor olje kapasitet på 36 liter. Den hydrauliske oljen Tanken rommer 154 liter, mens det hydrauliske systemet selv har 320 liter. Understellet har en lengde på 4640 mm og en bredde på 3190 mm, den totale bredden på øvre strukturen måler 2995 mm og drosjen totale høyde når 3140 mm. Den har en motvekt klaring på 1,16 mm, en påkjørsel lengde på 3.310 mm og en påkjørsel svingradius på 3320 mm.
BAKGRAVERUTSTYR

armer og boom av Hitachi ZX330 hydraulisk gravemaskin er i box-delen, sveiset design. Bommen måler 6,4 meter og armene er tilgjengelig i lengder på 2,66, 3,2 og 4 meter. Bøtta er laget av en sveiset stålkonstruksjon og det er en side klaring justere mekanismen på felles brakett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142414.html

Previous:
Next:

Trucks