Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan sikre Cargo i en lastebil seng

En lastebil er en stor ressurs for transport av materialer. Etter en dag med hagearbeid, våren rengjøring eller gjør-det-selv-arbeid rundt i huset, er det enkelt å laste utklipp inn i baksiden av lastebilen og hale dem til dump. Lastebil seng er utsatt når du kjører, så det er viktig å sikre materialene i lasteplanet er forsvarlig sikret - ellers kunne de løsne eller fly ut. Dette er usikre og kan koste deg en bot i noen stater eller være katalysator for en bilulykke. Du trenger
Stor presenning
fire bungee ledninger
Rope
Vis flere Instruksjoner
Hvordan sikre flere elementer
en

Ta med lastebil gate opp og legg den flatt på baksiden av lastebilen sengen. Låse den, og skaper en sikker barriere for materialer på baksiden.
2

Pack elementer tett inn i lastebilen seng. Fyll sengen ved kiler materialer tett sammen - dette vil minimere sannsynligheten elementene vil skifte mens du kjører. Det er å foretrekke å stable varer oppå hverandre så høyt som bunnen av bakvinduet, mens de fortsatt sikres at føreren kan se ut som vindu. Ikke overbelaste lastebil seng - elementer bør ikke precariously balansere på hverandre. Hvis du må stable gjenstander eller laste et objekt som hindrer utsikten ut vinduet tilbake, sørg sidespeilene er riktig justert for sikkerhetskopiering lastebilen. Stasjonen skal være vant til å bruke sidespeilene for backing, i dette tilfellet.
3

Plasser presenning over baksiden av lastebilen sengen. Trekk presenning opp slik at den hviler rett under vinduet tilbake. De tre andre sidene av presenning skal henge ned minst til de truck bed rails.
4

Tuck presenning inne i lastebilen sengen på alle sider, slik at alle materialer er under den.

5

Stå ved siden av lastebilen på høyre side, mot fronten av lastebilen sengen. Nå inn i lastebilen seng og krok ene enden av en strikk ledningen rundt øverst til høyre hook. Trekk denne bungee stramt over presenning og hekt den diagonalt bak på venstre hook, rett innenfor lastebil seng. Stå på venstre side av lastebilen sengen og gjøre det samme - bruk en strikk ledningen for å koble venstre hook og høyre hook. Strekk en tredje strikkhopp fra øverste høyre hook i venstre hook. Bruk en fjerde bungee å koble de to nederste krokene.
6

Ta tauet og bind den ene enden til porten på baksiden av lastebilen sengen. Pakk den inn under lasteplanet, som starter på baksiden og jobbe deg opp mot fronten av lastebilen sengen. Tauet skal være lang nok til å vikle tre ganger rundt lasten. Knyt den gjenværende enden av tauet til tau.
Hvordan Tie en Single, Large Varenummer
7

Mål lengden av elementet. Vær forberedt på å kjøre med lastebil bakluke ned dersom varen er lengre enn lasteplanet. Hvis så er tilfelle, må du gi ekstra støtte for å holde elementet fra skiftende bakover og ut av sengen ved akselerasjon.
8

Legg det elementet i sentrum av lastebilen sengen, ved hjelp en heavy-duty dolly og hjelpere om nødvendig. Lå elementet så det har den laveste tyngdepunkt og ligger flatt mot lasteplanet. Plasser den slik at den ikke blokkerer bakvinduet, hvis mulig.
9

Lås lastebil gate hvis elementet passer inn i sengen med porten. Bruk fire bungee ledninger for å sikre elementet som du ville om det var flere elementer. Hvis det ikke er noen gate, bruke to ekstra bungee ledninger for å sikre elementet ikke sklir ut på baksiden av lastebilen sengen. Hook en i bakre venstre hook, pakk det rundt på baksiden av elementet, deretter strekke det diagonalt for å hekte øverst til høyre hook. Gjør det samme for å koble den bakre høyre hook og venstre hook.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142413.html

Previous:
Next:

Trucks