Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Historien om 1977 Nissan Pickup

1970 var et avgjørende tiår for Nissan lastebil. Den 620 -serien , også kjent som Datsun , ble utgitt 1972-1979 og gjennomført en rekke interessante nyvinninger , som kulminerte i den første King Cab lastebiler i 1977 . Compact Mini - Truck
De små Nissan lastebiler var vellykket konkurranse for de amerikanske gass-guzzlers av 1970-tallet.

Kommer på et viktig tidspunkt i løpet av et drivstoff krise som toppet seg i 1973 , ble den drivstoffeffektive 1972 Datsun også kjent som " Li'l Hustler ". Den kompakte lastebil hadde imponerende hale kraft til tross for en relativt liten , firesylindret motor . Den ble utgitt i USA den 1. mai 1972.
Den første lange Bed

I 1975 introduserte Nissan verdens første lang seng lastebil til den amerikanske marked . Denne innovasjonen til slutt ble en industristandard . Det ga også Nissan pickup lastebil enda mer av et forsprang på sine innenlandske konkurrenter , som Chevy LUV og Ford Courier .
King Cab

1977 , introduserte Nissan første "King Cab ", og den første kompakte lastebil med en utvidet baksetet ble tilgjengelig. Et år senere , Datsun omtalt skivebremser foran sammen med elektronisk tenning , ble en annen innovasjon en bransjestandard.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142412.html

Previous:
Next:

Trucks