Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik konverterer en lastebil inn Bio Diesel

Konvertering diesel lastebil til bio-diesel er den grønne tingen å gjøre, og vil spare penger i det lange løp. Mange selskaper tilbyr bio-diesel konvertering kits som inneholder alt som trengs for å kjøre på rett vegetabilsk olje eller avfall vegetabilsk olje (SVO og WVO), som begge anses bærekraftige alternative drivstoff. Konvertere en lastebil til bio-diesel er i hovedsak å installere en sekundær, alternative drivstoff system. Riktig konverteringer vil beholde den opprinnelige drivstoff systemet intakt, slik at en overgang fra petroleumsbasert diesel til bio-drivstoff, og tilbake igjen, kan gjøres med flick av en bryter. Du trenger
Diesel-drevne lastebiler Til salgs Bio-diesel konvertering kit
Tre-gallon drivstoff tank
Bio-diesel
Varmevekslere
Slangeklemmer
SVO- rangert drivstoff linjen
SVO drivstoffilter
Radiator slange
skrutrekker
Passende skruer og muttere
Tre-port velgeventil
Fuel velgeren
Fuel ventiler
Vis flere Instruksjoner
en

Skaff en dieseldrevet lastebil. Bio-drivstoff vil bare virke med en dieselmotor og yter best med nyere dieselmotorer uten gummipakninger som brukes i drivstoffsystemet. Det er mange egnede brukt diesel lastebiler tilgjengelig via Internett, avisannonser og bruktbil mye.
2

Kjøp en bio-diesel konvertering kit. Pakkene er tilgjengelig spesielt laget for å gjøre bytte til alternativt drivstoff så effektiv som mulig. Konvertering kits inneholder de nødvendige komponentene og noen ganger har praktiske tilleggsfunksjoner som for eksempel dashbord-montert kontrollpaneler og spesifikke elementer skreddersydd til dine spesielle lastebil merkevare.
3

Kontakt en profesjonell bio-diesel konvertering kit installatør eller installere systemet selv. En profesjonell er foreslått med mindre du er mekanisk tilbøyelig og kjent med de indre-arbeidet i lastebil drivstoffsystemer. I arbeidet med denne type, kan problemer og ikke oppstår.
4

Monter alternative drivstoff tank. Tanken kan monteres på lasteplanet eller andre out-of-the-way sted, for eksempel en verktøykasse eller reservehjul stativ. Bruk passende bolter for å montere tanken sikkert å hindre bevegelse. Vurdere en plassering slik at du kan kjøre drivstoff linjer til motoren med den enkleste tilgangen og minst mulig forstyrrelser.
5

Installer en varmeveksler til å varme opp bio-diesel til minst 160 grader Fahrenheit. Ved lavere temperaturer, vil vegetabilske oljer bli for tykk til å være et effektivt drivstoff kilde. For å oppnå riktig varmeveksling å varme drivstoff, enten re-rute en motor radiator linje til tanken eller installere en egen in-tank varmeveksler (bio-diesel varmeapparat).
6

Run SVO -godkjent drivstoff linjer til motorens drivstoff injektor pumpe. Siden SVO regnes et løsningsmiddel og vil forringe gummi over en tidsperiode, er syntetiske drivstoff linjer, som for eksempel polyetylen eller av metall, antydet. En SVO in-line drivstoffilter må også være installert i drivstoff linjen før den når injektor pumpe.
7

Route de nye drivstoff linjer til injektor pumpe. Installere en tre-port velgeventil på det punktet der de Drivstoffslangene feste til injektor pumpe. Hekt drivstoffslanger til bryteren tilsvarende. Dette vil tillate deg å bytte fra standard diesel til bio-diesel og tilbake igjen. Mange kits inkluderer dashbordet velgeren som lar deg bytte drivstoffsystemer fra inne i lastebilen.
8

Kjør motoren din når systemet er riktig installert. Det er foreslått å starte motoren med standard diesel før du bytter til bio-diesel. Alternativet drivstoffsystemet kan trenge mer tid til å varme til temperaturen. Dessuten er standard diesel mer effektiv ved start, spesielt i kjøligere vær.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141477.html

Previous:
Next:

Trucks