Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan tilpasser jeg en Silverado 1500?

Ifølge US News Car Anmeldelser, rangerer 2011 Chevy Silverado nr 1 i full størrelse henting lastebiler. En av grunnene til at Silverado 1500 er så populært er fordi lastebilen er allsidig. En Silverado kan tilpasses for å møte behovene til nesten alle driveren eller familie. Disse lastebilene kan raskt tilpasses og oppdatert for å tilfredsstille kravene til et arbeid lastebil for et selskap flåte eller familiebedrift. Tilpasningsmulighetene er nesten ubegrensede. Du trenger
Silverado 1500
Notepad
Camera
Vis flere instruksjoner
en Tilpass Silverado raskt med en tilpasset maling jobb.

Tilpass Silverado 1500 utvendig ved å bruke en ny maling jobb og dekaler. Racing striper eller pin striper kan brukes med dekaler.
2 Mirror fargetone er en enkel tilpasning.

Installer vinduet fargetone på front, rygg og sidevinduene. Ikke bare vil det endre bilens utseende, vil det gi deg en viss beskyttelse mot solen mens du kjører. Overholde alle de lokale, by og stat lover angående fargetone jobb slik at du ikke reduserer sikten og din sikkerhet.
3 Legg en lastebil bed liner for å beskytte investeringen din.

Installer en spray-on truck bed liner for din Silverado 1500 lastebil seng. Duken vil beskytte lastebilen sengen mot riper og små bulker, som vil blokkere rust fra start. Duken vil også legge litt av pute for å beskytte ting transporteres i sengen.
4 Installere førsteklasses høyttalere er en enkel oppgradering.

Installer en navigasjon og satellittradio combo eller et navigasjonssystem-DVD combo system i Silverado 1500 dash. Legg høykvalitets ledninger, høyttalere og diskanthøyttalere å oppgradere og tilpasse lyden system.
5 The ryggekamera system kan forebygge og redusere ulykker.

Installer et ryggekamera system på Silverado 1500. Med noen grunnleggende kabling dyktighet, kan du koble opp et kamera som vil sende et bilde til dashbordet, noe som reduserer risikoen for ulykker når du sikkerhetskopierer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143330.html

Previous:
Next:

Trucks