Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan velge riktig størrelse for en leie lastebil

Når du er flyttet til et nytt sted, enten det er på tvers av byen eller over hele landet, det er mange detaljer som må håndteres. For eksempel, vil du sannsynligvis trenger å leie et bevegelig lastebil for å hjelpe deg å transportere dine eiendeler til den nye plassen. En av utfordringene med å velge riktig leie lastebil er å avgjøre riktig størrelse for dine behov. Bestemme riktig størrelse for din leie lastebil vil beskytte deg fra å kjøre tom for plass og bidra til å holde deg fra overpaying for en overdimensjonert lastebil. Instruksjoner
en

Lag en opptelling av alle de store elementene du trenger for å flytte i leie lastebil. Dette kan inkludere møbler, hyller, store apparater eller plen utstyr. Skriv ned omtrentlig dimensjon av hvert element, og hvorvidt det kan stables.
2

Legg mindre elementer i inventar ved å estimere antall bokser du vil sannsynligvis behovet for å bevege seg, samt omtrentlige dimensjoner av disse boksene.
3

Anslå antall kubikkfot du må flytte alle dine eiendeler. Legg opp kubikkfot boksene, samt møbler. Pass på å faktor i hvilke elementer som kan stables, og som ikke kan. Vanligvis hvert rom du pakke vil trolig kreve mellom 125 og 150 kubikkmeter leie lastebil plass.
4

Velg størrelse på ditt leie lastebil basert på estimat din. Standardstørrelser inkluderer 350 kubikkfot, 750 kubikkfot, 1250 kubikkfot og 1550 kubikkfot.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142703.html

Previous:
Next:

Trucks