Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan endrer jeg 2005 Ford F-150 skivebremser?

Alle fire sett med bremser på 2005 Ford F-150 er skivebremser. Hvis ett sett med bremser er dårlig på lastebilen, så bør du endre bremseklossene på begge sider av lastebilen for å sikre at balansen ikke vil bli forkastet, og at slitasjen på rotorene forblir den samme på begge sider. Du vil trenge noen grunnleggende mekaniker for å fullføre denne jobben, og ca 20 minutter for hvert sett med bremser. Du trenger
Tire jern
Floor jack
Jack står
13 mm socket
Ratchet
C-klemme
Replacement bremseklosser
Show More Instruksjoner
en

Løsne mutrene på hjulet med et dekk jern. Gjenta for motsatt side av lastebilen. Hev Ford ut av bakken med et gulv jack og senk rammen på bukker. Fjern mutterne fra hjulene og trekk hjulene ut av rammen.
2

Koble en 13 mm-kontakten til en skralle og løsne de to mutterne på baksiden av bøylen. Trekk bremsekalippernes av rammen over rotoren og trekke bremseklossene ut av rotoren. Elektrodene skal hvile på metallrammen som er sikret rundt rotoren, og en liten krok skal holde bremseklossene på plass på rammen.
3

Plasser nye bremseklosser på rammen rundt rotoren. Sørge for at de nye bremseklossene er i samme posisjon som de gamle pads. Fest kroken på de nye bremseklossene til det lille hullet på metallrammen rundt rotoren. Dette vil sikre de nye bremseklosser på plass.

4. Plasser en C-klemme rundt bøylen, slik at metallet skyve armen på C-klemmen er plassert mot stempelet i midten av bøylen . Kontroller at metallrammen på C-klemmen er plassert på baksiden av bøylen. Vri håndtaket på C-klemmen klokken til stempelet helt trekkes inn i rammen av bøylen. Fjern C-klemmen fra målepunktet.
5

Sett bøylen i sin opprinnelige posisjon på rammen rundt rotoren. Stram mutterne på baksiden av bøylen med 13 mm pipe og skralle. Stram mutterne inntil de er tettsittende. Skift hjulene på rammen deretter installere slepe nøtter på hjulene med dekk jern. Hev F-150 ut av bukker senk lastebil til bakken med jack.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141249.html

Previous:
Next:

Trucks