Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvor å Endre en F-100 Brake Booster

Brems økte brukes til å kutte ned på bremsepedalen kraft samt gi mer bremsekraft. På Ford F-100 lastebil kraften brems booster er montert på brannmuren. Hovedsylinderen er festet til booster. Bremsen booster fungerer av en vakuum slange som går fra booster til inntak manifold, tegning vakuum fra motoren. Bremsen booster er avgjørende for jevn drift av lastebilen. Du trenger
9/16-inch dype brønnen socket
3/8-inch skralle
Lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et flatt, fast underlag og sett på parkeringsbremsen. Hev hetten og fest den på panseret prop.
2

Fjern boltene som fester master sylinder til brems booster med en 9/16-inch socket og en 3/8-inch skralle . Ikke fjern bremseslanger fra master sylinderen. Skyv sylinderen av stenderne. La sylinderen hang fristilt. Fjern slangen fra bremsen booster.
3

Skyv lastebil seteryggen for å tillate tilgang til under-dash område inne i lastebilen. Bruk en lommelykt for å finne de fire boltene på gulvet pan rett bak bremsepedalen.
4

Fjern holderklemmen fra bremsepedalen med en tang. Pop booster stang ut av pedalen for hånd. Stangen vil gå av med svært lite kraft. Fjern mutterne fra booster med 9/16-inch socket og skralle.
5

Trekk booster ut fra brannmuren i motorrommet. Fjern booster fra lastebilen og installere den nye booster på sin plass.
6

Installer muttere på den booster under dashbordet og skru den på plass. Installer booster bremsestangen på pedalen og installere holderklemmen.
7

Bytt master sylinder på booster i motorrommet. Fest mutterne og stram dem på plass. Installer booster sugeslangen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142216.html

Previous:
Next:

Trucks