Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Motta Tilhengerfester for lastebiler

En vanskelighet mottakeren brukes for tilhenger og er montert på baksiden av et kjøretøy, for eksempel en pick up truck. Lastebiler vanligvis kommer med kraftige motorer og er bygget tyngre enn personbiler, noe som gjør dem ideelle for tilhenger. En stikk mottakeren har en kvadratisk rør på baksiden, slik at eieren til å sette sitt valg av stikk, enten det er en vekt å bære stikk eller en vekt distribuere stikk. Installere et stikk mottaker gir eieren mulighet til tauing ulike typer eller vekter av tilhengere. Du trenger
2 "C" klemmer
Socket satt
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Senk under sengen reservehjul til bakken og flytte den til side for å forenkle installasjonen av stikk-mottakeren. Skyve under baksiden av lastebilen og finn fabrikk-boret stikk montering hull i bunnen av rammeskinnene.
2

Hev stikk i posisjon under lastebilen. Stille opp festehull i stikk mottaker monteringsflensene med hullene i rammeskinnene. Holde stikk i posisjon midlertidig ved å stramme en "C" klemmen til stikk flens og ramme rail på hver side.
3

Sett stikk festeboltene gjennom festehullene i toppen av rammen slik at den gjengede ende av hver bolt rager gjennom festehullene på undersiden av opphenget. Sett inn en låseskive på bolten, stram en mutter på bolten for hånd. Gjenta for alle boltene.
4

Skyv en hylse på enden av en momentnøkkel og skru til bolter og muttere med tetthet spesifisert av stikk maker. Løsne og fjern "C" klemmer.
5

Hev reservehjul tilbake på plass under lasteplanet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144153.html

Previous:
Next:

Trucks