Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hummer Kjøretøy i 1990

The Hummer fikk sitt navn ved hjelp av sin opprinnelige "High Mobility Multipurpose hjul Vehicle", eller hmmwv. Utydelig som Humvee og deretter forkortet til Hummer, var denne lastebilen AM General (tidligere kjent som Kaiser-Jeep) forsøk på å erstatte den aldrende M151 Jeep. Før General Motors kjøpte Hummer navn i 1999, AM Generelt laget en versjon for salg til allmennheten i 1992, mye takket være den entusiasme av en meget velkjent "Governator". Innledning

Arnold Schwarzenegger er ikke bare plassen-Jawed ansikt Hummer og dens menneskelige tilsvarende, han kan nesten kreve æren for å skape den sivile Hummer selv (senere kjent som H1). Etter å ha sett en konvoier med Humvees kjøretur med under innspillingen av Red Heat, begjærte Ahnold AM Generelt for å tilby Hummer for sivilt konsum. Etter noen år med overbevisende, utgitt AM Generell sin første Hummer direkte gjennom sine fabrikkutsalg og Neiman Marcus '1992 julen katalog.
1992 Årsmodell

første Hummer var ingen barnstormer, det er 150-hestekrefter, 6,2-liters dieselmotor var knapt i stand til å drive sine £ 6800 chassis opp til sin toppfart på 73 mph. Fasiliteter inkludert air condition (etter modellens halvår montering) og modifikasjoner til vinduet B-stolpen som tillot setene å hvile. AM Generell produsert, men 312 Hummers løpet av 1992.
1993 Årsmodell
p Det var ikke så mange endringer mellom Hummer første og andre året av produksjonen, særlig siden noen 1993 modeller ble faktisk produsert før noen sen-års 1992-modeller. Luksus elementer, inkludert air condition, elektriske vinduer, låser, og speil dukket opp i år. Mens alle 1992-modellene kom bare i Desert Tan, AM Generelt faktisk malt mange av sine sene 1992 og 1993 modeller for å gi dem litt mer sivil stil. AM Generell produsert 612 av de 1993 Hummers.
1994 Årsmodell

1994 Hummer mottatt dusinvis av oppgraderinger for å gjøre det mer street-vennlig. Den første og mest viktig var en ny 6,5-liters dieselmotor med 20 flere hestekrefter og 40 flere fot-pounds av dreiemoment. Den kraftigere motor tillatt AM Generelt for å installere en fire-trinns overdrive girkasse i stedet for den gamle tre-hastighet, for en ny toppfart på 83 mph. Andre endringer inkluderte en serpentin belte system, større drivaksler og halfshaft aksler, run-flat "beadlock" og touring dekk alternativer, farget glass, en ny radiator, elektroniske målere, koppholdere og en full-dørs alternativ for open-top modeller.

1995 Årsmodell
p Dette var den første modellen året som AM Generell tilbudt en bensinmotor (5,7 liter og 190 hestekrefter). Gassen motoren ble umiddelbart populær blant forbrukerne, som består av om lag 40 prosent av Hummer salget for 1994. Andre endringer inkluderer swing-out dører i stedet for en bakluke, oppgraderte kontroll armer, tie stenger, styring sammenhengene og sentrum lenke. En fabrikk CD-veksler og Bright White og Silver Metallic lakk dukket opp for første gang.
1996 Årsmodell

Den nye-for-1996 6,5-liters turbodiesel som tilbys samme 190 hestekrefter som den ikke-turbo diesel, men delt ut ytterligere 95 fot-pounds av dreiemoment. Hummers nå brukt den samme nøkkelen for døren låses og tenning, todelte run-flat dekk, en heavy-duty støtfanger (sent 1996 modell år). Plomme og Gloss blå maling var ute, var Burgundy Metallic and Blue Metallic lakk i.
1997 Årsmodell

turbodiesel tjente fem hestekrefter i 1997, og Hummer nå kom med en bedre lydisolering pakke som betydelig redusert innvendig lydnivå. Under en mid-års refresh, fikk Hummer en nyere og langt bedre air condition-systemet, samt en kraftig Monsoon stereoanlegg. Alternativer inkludert en svart grill og hjul. Tan og metallisk blå maling gikk bort, og øye-stekende ett år kun Fly Yellow gjort sitt utseende.
1998 Årsmodell

1998 Hummer mottatt en få endringer og oppdateringer, inkludert lavere bakakselutvekslinger for bedre motorvei cruising og en isolert topp for open-toppmodeller. Burgundy Metallic falmet bort, Candy Apple Red erstatter Gloss Red and Fly Yellow gikk bort til fordel for den litt mørkere Konkurranse Yellow
1999 årsmodell

Hummers ikke gjorde det. få blokkeringsfrie bremser til 1999 da nye regjeringen reklassifisering ordninger tvang dem til å installere systemet. 1999 Hummer måtte klare seg uten de tidligere modellene "Torson limited-slip differensialer og svært effektiv brems /Throttle Modulation system. Den Torsen differensial og BTM ville ikke fungere med ABS, så Hummer installerte den nye Torque Trac 4 system, som bremset ned til en rokk for å re-rute strøm til en med mer trekkraft. Remote oppføring, Night Storm og Mesa Dusk maling var i, Grønn Metallic var ute. Salget utgjorde 831 for 1999.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144517.html

Previous:
Next:

Trucks