Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Duramax 6,6 liters dieselmotor Specs

The Duramax 6.6L dieselmotor brukes i General Motors 'lette og tunge lastebiler. Motoren ble først montert i General Motors '2001 lastebiler med Chevy eller GMC merkevare. Det har vært brukt i Chevrolet Silverado, Express og Kodiak lastebiler, sammen med GMC Sierra Savanna og Top Kick-modeller. Hestekrefter og dreiemoment

Duramax 6.6L motoren er en V8-motor med totalt 397 hestekrefter og 3000 RPM. Maksimalt dreiemoment er £ 765-ft ved 1000 RPM. Ifølge egmCarTech, motorens hestekrefter og dreiemoment spesifikasjoner er best for sin klasse av motorer. Hestekrefter evnen er en forbedring på 32 hestekrefter.
Driving kjørelengde og Fuel Efficiency

Motorens drivstoffeffektivitet har blitt oppgradert for 2011 utgaven av motoren. Kombinert med en ny 36-liters bensintank, er motoren i stand til å gi deg 680 miles av motorveien og kjører før du trenger å fylle tanken. Den nye modellen produserer 11 prosent mer motorvei drivstofføkonomi enn den forrige modellen. NOx-utslippene reduseres med opptil 63 prosent.
Forbedrede funksjoner

2011-versjonen av motoren inneholder flere forbedringer. De viktigste bærende profiler har blitt endret, noe som resulterer i økt oljefilm tykkelse. Olje pumpekapasitet har vært økning for å gi mer press på lavere hastigheter. Turboladeren olje kretsen har blitt revidert for å gi økt press på turbo og levere oljen raskere. Motoren har også en ny 30 000 psi (2000 bar) innsprøytningssystem, sikre bedre drivstoff levering og forbedrer utslipp ytelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141513.html

Previous:
Next:

Trucks