Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan få en Farm Truck Plate i North Carolina

Innhenting en gård lastebil plate i North Carolina innebærer den samme prosessen som å skaffe en lisens plate eller en annen type plate. Prosessen krever eieren gå til den lokale bilen og lisens plate fornyelse kontor og følge prosessen helt. Du trenger
penger for avgifter
Kjøretøy registrering
Proof of Insurance
Farm lastebil
Vis flere instruksjoner
en

Gå på nettet og finne plassering og timer til nærmeste kontor. De fleste kontorer er er åpen 8-5, mandag til fredag.
2

Få bilen inspisert før du går til kontoret. North Carolina krever en inspeksjon skal gjøres før en lisens plate vil bli utstedt.
3

Gå til det lokale kontoret og gi dem en beskrivelse av kjøretøyet. Dette gjøres ved å levere bilen tittel, eller gi representanten bilen identifikasjon (VIN-nummer). Første gangs søkere må også levere personlig informasjon.
4

fremlegge bevis for forsikring og betale noen avgifter som kreves. Som i 2010, er gebyret for en privat lastebil, mindre enn 4000 pounds, $ 28. Plate gebyr for lastebiler som er mer enn 4000 pounds, men mindre enn £ 5000, er $ 43,50. Gebyrer for lastebiler som veier opptil 6000 pounds er $ 51,75. En ekstra avgift på $ 5 vil bli lagt til gården kjøretøy som er registrert i fylkene Wake, Durham og Orange.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142705.html

Previous:
Next:

Trucks