Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1995 Ford Ranger Spesifikasjoner

Ford er en bilprodusent med en lang historie, pionerarbeid pickup lastebil som har kommet for å symbolisere hardt arbeid. 1995 Ford Ranger er en slik lastebil som kom i en rekke forskjellige modeller. Den fikk blandede kritikker samlet, med en score på 8,1 av 10 fra MSN Auto brukere. Engineering og Fuel Efficiency
p Det var 18 forskjellige modeller av 1995 Ford Ranger. De fleste kom utstyrt med en 2,3-liters, 112-hestekrefter motor som leverer 135 fot-pounds av dreiemoment. Imidlertid kom de større og dyrere modeller som XLT Supercab med en 3,0-liters, 147-hestekrefter V6-motor med 179 fot-pounds av dreiemoment.
Transmission
< p> Alle modellene kom med en fem-trinns overdrive girkasse, men en fire-hastigheten kunne installeres på forespørsel. I tillegg kan lastebiler kommer enten med to-hjulstrekk eller firehjulstrekk. Firehjulstrekk var vanligvis dyrere.
Bremser og sikkerhet

1995 Ford Ranger modellene kom med anti-lock, to skivebremser. Den forstillingen hadde en stabilisator bar, og bakhjulsopphenget hadde både en stabilisator bar og bladfjærer. Alle hadde driver's-sidekollisjonsputer.
Fuel Efficiency

Mindre modeller med mindre motorer hadde bedre drivstoffeffektivitet, og de mest grunnleggende modellen kunne oppnå 21-23 miles per gallon i byer og 25-28 motorveien miles per gallon. XLT Supercab oppnådde bare 17-18 byens miles per gallon og 23-24 på motorveien. Alle modeller kom med en 20,1-liters bensintank.
Målinger

De eksakte målinger av ulike '95 Rangers varierte avhengig av modell. Basen utvidet cab modell målt 198,2 inches i lengde, 69,4 tommer i bredden og 67,5 inches i høyden. Akselavstanden målt 125,4 inches. Det hadde også en bruttovekt rangering på 4,839 pounds.
Convenience

Standard praktiske funksjoner inkluderer et askebeger og sigarettenner, split-sittebenker i ryggen, justerbart sete belter, en låsbar og opplyst hanskerom, servostyring, slow-fading innvendig lys og en forfengelighet speil på passasjersiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141843.html

Previous:
Next:

Trucks