Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan lage en glassfiber Shell Trailer

Å ha et skall trailer lar deg lagre dine eiendeler i din lastebil seng mens du holder dem trygt fra været. Gjør din egen glassfiber skall trailer er å foretrekke å kjøpe en fordi kostnadene ved å bygge en selv vil være mye lavere og den samlede vekten av skallet mye lettere. Du trenger:
Styrofoam
Auto kroppen filler
Sandpapir
Polyester primer
Molding voks
Resin
Polyester resin og herder
Tooling gel
Børster
Glassfiber roller
Glassfiber matte
Barberblad
Wooden målestav
Air blåser
Vis flere instruksjoner
en

Forskning shell trailer design til detaljhandel butikker. Finn et skall som passer din lastebil og en stil du liker. Du har frihet til å designe din shell trailer slik du vil, men det er riktig utstyr viktig. Ta detaljerte mål og tegninger av tilhengeren du har valgt, inkludert de områdene hvor det vil koble seg til bilen din.
2

Lim flere skum blokker sammen for å lage en stor skum blokk som du vil skjære inn i en mold. Med et barberblad eller kniv, skjære skummet inn i form av tilhengeren. Husk at carving er bare skallet del, ikke aluminiumsramme som går rundt skallet. Den carving vil også være motsatt poler den endelige produktet. Sand carving ned med 180-sandpapir og dekning i auto body filler. La auto body filler til å tørke i noen timer før sliping med 220-sandpapir.
3

Spray polyester primer på toppen av auto body filler og la den tørke. Tørketiden varierer med primer produsent, så følg instruksjonene på flasken. Når polyester primeren er tørr, sand med 180-sandpapir og fortsette å sand med finere papir. Avslutt sliping av våtsliping med 1000-grus. Tillat mold å sitte i tre til fire dager mens voksing daglig. Voksing formen er maktpåliggende å sikre overflaten av skallet trailer vil være glatt.
4

Påfør harpiks, pusse den på i ett jevnt lag. Sørg for ikke å gjøre de strøk for tykk eller skallet vil bli sprø. Separer glassfiber ark i mindre glassfiber. Det skal se ut som håret etter separert. Lå den separerte glassfiber direkte på harpiks og bruke en glassfiber roller for å fjerne eventuelle luftbobler. Gjenta denne prosessen minst seks ganger. Jo mer du legger harpiks og glassfiber, desto tykkere og tyngre skallet vil bli.
5

Lirk skallet trailer fra formen når harpiks tørker, ved hjelp av en tre målestav. Bruke et barberblad for å fjerne overflødig glass stikker ut av skallet. Du kan ramme skallet ved hjelp av aluminium eller du kan feste skallet på direkte ved hjelp av de riktige kontaktene som varierer fra lastebil til lastebil. Henvis til dine tegninger for riktig kontakt typer og fest dem på i de aktuelle områdene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144427.html

Previous:
Next:

Trucks