Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Forskjellen mellom tilbud Pumps & Lift Pumper

Dieselmotorer er typer motorer som bruker varmen av komprimering for å starte tenningen i motsetning til forbrenning i forbrenningsmotorer. Dieselmotorer er avhengige av enten heis pumper eller levere pumper for å spre tank drivstoff til drivstoff sprøytebrukere . Operasjon

Lift pumper er hydrauliske pumper som skaper sug via et vakuum for å øke drivstoff nivå i tanken . Forsyningspumpene , som opererer via tannhjul som slår en veivaksel , tegne drivstoff ut av tanken via et innløp drivstoffslangen.
Drivstoffinnsprøytingspumpen

Lift pumper stole på drivstoff injeksjonspumper å sende drivstoff til drivstoff sprøytebrukere . Forsyningspumpene mate drivstoff direkte til injektorene via en slange uten hjelp av injeksjonspumper .
Vehicle Operation

Siden lift pumps bare tjene til å heve drivstoff nivå, kan biler operere selv om pumpen er ødelagt eller deaktivert , og gir drivstoff sprøytebrukere fungerer normalt og drivstoffslanger forbli lufttette. Kjøretøy krever et driftsresultat drivstofftilførselen pumpe, på den annen side , for å trekke drivstoff inn sprøytebrukere å starte motoren .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144005.html

Previous:
Next:

Trucks