Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Spesifikasjonene til en 1984 Dodge lastebil

Chrysler Dodge divisjon tilbudt en rekke "Ram" pickups i 1984. The full-size Ram pickup linjen var av design familie rullet ut i 1981. Denne epoken av Dodge Rams utfordret en tredimensjonal Ram hood ornament, de ble solgt med den "Ram Tough" logo. Lettere å heavy-duty Rams var tilgjengelige. Dodge også gjort bil /lastebil hybrid, den Ramchager: en kompakt bil med en liten pickup seng. Light Duty

Den mest økonomiske versjonen av Dodge full-size lineup ble Dodge Ram Gjerrig tilbys med en rekke alternativer. I likhet med de kraftige full størrelse lastebiler, kom gjerrig i et utvalg av 115-tommer eller 131-tommers akselavstand, to-eller firehjulstrekk, og et utvalg av drosjer. En seks-seters crew cab var også tilgjengelig. The Miser ble drevet av drivstoff-effektiv og svært robust Dodge skrå seks.
Standard lastebiler

D-serien og W-serien var både tilgjengelig med samme akselavstand og cab alternativer som gjerrig. W-serien, også kalt "Power Rams», hadde firehjulstrekk. Alle modellene var tilgjengelig med en 6,5-fots kort seng eller en 8-fots lange seng. Begge seriene ble tilgjengelig i 150, 250, 350 og 450-modellene, med større tall i stand til større nyttelast. 250s og 350s var tilgjengelig med mannskap drosjer.

Full-size lastebil motorer

I tillegg til Gjerrig sin økonomiske 3.7-liter skrå-seks, tilbød Dodge v8s i sine vanlige lastebiler. Tilgjengelige v8s var enten en 5,2-liters V8 med dobbel-barrel carb eller en 5,9-liters V8 med fire fat carb.
Dodge Rampage 2,2

Dodge Rampage var en utility vehicle bygget på Dodge Omni kompakte økonomi bilen chassis. Rampage hadde en 2,2-liters firesylindret motor. Den hadde en 99,1-tommers akselavstand og bredde på 66,8 inches.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144060.html

Previous:
Next:

Trucks