Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer en Pickup Truck Cap Step-by-Step

Lastebil caps beskytte og gi ly for lagrede eiendeler i lastebilen. En lastebil cap legger på skinnene i lastebilen din seng og gir komfort og stil på en SUV, mens inneholder lagringsplass på en lastebil. Lastebiler caps forebygge solskader og tøffe værforhold ødelegger halt materialer. Mange lastebil caps kommer med låser for å holde dine eiendeler låst opp for oppbevaring. Du trenger
J krok klemmer
Foam tape
Skiftenøkkel
Kniv
Vis flere instruksjoner
en

Vend lastebil cap oppside ned, og bruke strimler av skum tape for å beskytte truck bed rails fra å bli ripete av lastebil cap. Bruk et verktøy kniv til å kutte skum tape i strimler. Størrelse hver strimmel til lengden av lastebilen hetten på begge sider. Bruke strips, deretter returnere lastebil cap til en høyre-side-up posisjon.
2

Plasser lastebil cap på de truck bed rails. Har noen hjelpe deg med å løfte lastebilen cap. Stående på hver side av lastebilen cap, og løft av lokket med en assistent. Juster lastebil cap med truck bed rails. Kontroller at hetten er selv med truck bed rails.
3

Climb inne i lastebilen seng og fest J krok montering klemmer. Klem truck bed rails til sidene av lastebilen cap. Løsne skruen mot klokken for å løsne J krokmontering klemme. Plasser en krok av klemmen under leppen av lastebilen seng rail, og plasser den andre kroken over kanten av lastebil cap. Bruk en skiftenøkkel til å stramme og sikre lastebil cap til din lastebil seng.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144059.html

Previous:
Next:

Trucks